Cum te va părăsi, în funcție de zodie

Există multe lucruri la care renunțăm în viață: job, mașină, casa părintească, orașul în care trăim... însă nimic nu poate fi mai dureros decât încheierea unei relații și momentul în care suntem părăsite. Totuși, sfârșitul unei povești de amor nu trebuie privit neapărat ca pe un lucru negativ. Uneori, este mai bine ca o legătură nefericită să se termine, deoarece doar așa putem să ne ridicăm standardele și să devenim mai puternice și încrezătoare în forțele proprii.

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac. Iată ce vor de la partenerele lor!

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac. Iată ce vor de la partenerele lor!

Surprizele cele mai plăcute și cele mai frumoase nu sunt nici scumpe, nici spectaculoase! Iubirea se împărtășește cu gesturi simple și firești. Iată ce dorințe secrete au bărbații și ce vor de la partenerele lor de viață.

articol de știri Citeste mai mult

Fiecare persoană are propriul stil de a părăsi pe cineva. Dacă unii bărbați devin prea geloși și au frecvent izbucniri care duc în cele din urmă la despărțire, alții sunt prea sensibili, iar decizia va fi luată de comun acord. În funcție de zodia lui, vei vedea că partenerul tău te va părăsi într-un anumit mod, deoarece anumite trăsături îl vor împinge pe o anumită cale.

Iată cum te va părăsi, în funcție de zodie!


Berbec


Berbecii sunt impulsivi, iar acest lucru îi face ca, oricât de mult ar greși, să nu recunoască niciodată. Mândria este extrem de importantă pentru nativ și acesta este și unul dintre motivele pentru care te va părăsi. Cel mai probabil, despărțirea va avea loc după o ceartă serioasă sau o discuție în contradictoriu. Berbecii vor continua să își susțină părerea, chiar dacă e greșită, iar faptul că nu vei fi de acord cu ei îi va răni profund.

Taur


Taurul este un partener fantastic. Este senzual, extraordinar în pat și gătește foarte bine. Totuși, atunci când devine gelos, e în stare de orice. Nu te poți înțelege cu el în această situație și nu te va asculta, deoarece furia îl va orbi și îi va astupa urechile. Va deveni din ce în ce mai nervos, iar acest lucru va duce în cele din urmă la despărțire.

Trucuri de seductie cu efect garantat. Ce slabiciuni au barbatii in amor in functie de zodia lor

Trucuri de seductie cu efect garantat. Ce slabiciuni au barbatii in amor in functie de zodia lor

Ai pus ochii pe el, dar nu stii cum sa ii atragi atentia. Ei bine, avem sfatul perfect pentru tine: in functie de zodie, fiecare barbat se simte atras de ceva. Afla de ce anume, foloseste-ti cunostintele in avantajul tau si cucereste-l in doi pasi si trei

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Pentru zodia Gemeni, nu este nimic mai înspăimântător decât a fi într-o relație cu persoana visurilor sale. Le este foarte frică să nu o dea în bară, și de aceea vor prefera să își ignore sentimentele și să plece înainte ca lucrurile să se înrăutățească. Bărbatul Gemeni are toate calitățile pentru a fi iubitul ideal într-o relație, însă este prea orb ca să își dea seama de ele.