Cum te va părăsi, în funcție de zodie

Există multe lucruri la care renunțăm în viață: job, mașină, casa părintească, orașul în care trăim... însă nimic nu poate fi mai dureros decât încheierea unei relații și momentul în care suntem părăsite. Totuși, sfârșitul unei povești de amor nu trebuie privit neapărat ca pe un lucru negativ. Uneori, este mai bine ca o legătură nefericită să se termine, deoarece doar așa putem să ne ridicăm standardele și să devenim mai puternice și încrezătoare în forțele proprii.

De ce nu te plac barbatii, in functie de zodie

De ce nu te plac barbatii, in functie de zodie

De cate ori nu ai stat in fata oglinzii intrebandu-te ce este in neregula cu tine? Daca ai avut probleme cu relatiile si cu barbatii in general, stima ta de sine a fost prima lovita si probabil ca ai inceput sa cauti raspunsuri pentru o dilema care te mac

articol de știri Citeste mai mult

Fiecare persoană are propriul stil de a părăsi pe cineva. Dacă unii bărbați devin prea geloși și au frecvent izbucniri care duc în cele din urmă la despărțire, alții sunt prea sensibili, iar decizia va fi luată de comun acord. În funcție de zodia lui, vei vedea că partenerul tău te va părăsi într-un anumit mod, deoarece anumite trăsături îl vor împinge pe o anumită cale.

Iată cum te va părăsi, în funcție de zodie!


Berbec


Berbecii sunt impulsivi, iar acest lucru îi face ca, oricât de mult ar greși, să nu recunoască niciodată. Mândria este extrem de importantă pentru nativ și acesta este și unul dintre motivele pentru care te va părăsi. Cel mai probabil, despărțirea va avea loc după o ceartă serioasă sau o discuție în contradictoriu. Berbecii vor continua să își susțină părerea, chiar dacă e greșită, iar faptul că nu vei fi de acord cu ei îi va răni profund.

Taur


Taurul este un partener fantastic. Este senzual, extraordinar în pat și gătește foarte bine. Totuși, atunci când devine gelos, e în stare de orice. Nu te poți înțelege cu el în această situație și nu te va asculta, deoarece furia îl va orbi și îi va astupa urechile. Va deveni din ce în ce mai nervos, iar acest lucru va duce în cele din urmă la despărțire.

5 pasi sa seduci un barbat in functie de zodia lui

5 pasi sa seduci un barbat in functie de zodia lui

Daca stii ce zodie este barbatul care iti place foarte mult si nu ai idee cum sa-l abordezi, iata ce sfaturi au pentru tine astrologii.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Pentru zodia Gemeni, nu este nimic mai înspăimântător decât a fi într-o relație cu persoana visurilor sale. Le este foarte frică să nu o dea în bară, și de aceea vor prefera să își ignore sentimentele și să plece înainte ca lucrurile să se înrăutățească. Bărbatul Gemeni are toate calitățile pentru a fi iubitul ideal într-o relație, însă este prea orb ca să își dea seama de ele.