Cum va fi viața ta amoroasă în funcție de luna în care v-ați despărțit

Orice femeie își dorește să își găsească sufletul pereche alături de care să își petreacă toată viața. Acest proces poate fi mai complicat, tocmai pentru că trebuie testată compatibilitate. Și când vorbim despre acest lucru ne referim, bineînțeles, la compatibilitate astrologică. Semnul zodiacal al partenerului are o influență destul de mare asupra reușitei sau eșecului unei relații.

Modul în care îşi arată recunoştinţa fiecare semn zodical

Modul în care îşi arată recunoştinţa fiecare semn zodical

"Mulţumesc" este un cuvânt simplu pe care majoritatea persoanelor îl folosesc pentru a-şi exprima aprecierea. Cu toate acestea, există o categorie de oameni care îşi arată recunoştinţa prin fapte şi gesturi discrete, pe care nu mereu le vei interpreta cor

articol de știri Citeste mai mult

Despărțirile sunt greu de depășit și aduc cu ele o serie de trăiri intense, tristețe și durere, depresie și anxietate, care pot dura în funcție de cât de mult a ținut o relație. Potrivit astrologilor, luna în care v-ați despărțit poate juca un rol extrem de important în viața ta amoroasă de după relație. Astfel, momentul în care v-ați spus adio are o influență foarte mare asupra sentimentelor tale ulterioare și se circumscrie și el unei zodii! Află cum!

V-ați despărțit în luna care corespunde zodiei...

...Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă despărțirea a avut loc în intervalul acesta de timp, acest lucru sugerează faptul că ești o persoană care se lasă condusă de entuziasm și distracție. Este ca atunci când spiritul Berbecului te umple de energie și te face să te simți plină de viață. Cu alte cuvinte, poți simți din plin o schimbare și anume creșterea nivelului de optimism pentru viitor. Ești capabilă să știi mult mai clar ceea ce îți dorești cu adevărat și să lupți pentru asta. Este posibil să se schimbe și felul tău de a gândi și te întrebi cum de a fost posibil să faci o mulțime de lucruri alături de o persoană când, de fapt, este mult mai benefic de una singură.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Știi deja cum este să fii loială persoanei de lângă tine, dar dacă despărțirea are loc în timpul dominației Taurului, înțelegi și mai mult importanța acestui lucru. Înainte nu aveai nicio problemă să anulezi planurile cu prietenii pentru a petrece mai mult timp alături de partenerul tău. Acum, odată cu despărțirea, ești gata să dai dovadă de prietenie adevărată și să fii alături de prietenii cei dragi. Se pare că vei fi mult mai fericită cu această situație. Ai tendința de a te întoarce la toate lucrurile pe care le făceai înainte să ai pe cineva, deci, practic, este ca atunci când ți-ai fi resetat întreaga viață. Începi să apreciezi mai mult chiar și cele mai mici detalii, ceea ce te va aduce mai aproape de „iubirea cea bună”

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sezonul Gemenilor va aprinde o flacără în interiorul tău, iar dacă te desparți în această perioadă a anului vei simți, cu siguranță, o schimbare care te va determina să te ridici și să mergi mai departe. De asemenea, ți se va modifica percepția în ceea ce privește lucrurile pe care le poți face în cadrul unei relații. Momentan, scopul tău este să îți trăiești viața la maximum, cu tot ceea ce îți oferă ea. Mergi la concertul trupei tale preferate, resetează-ți prioritățile și fă orice te ajută să fii fericită. Vrei să profiți din plin de faptul că ești singură, dar, de asemenea, vrei să dovedești că te poți distra la fel de mult. Curând va veni și iubirea!

Ce bărbat din zodiac este cel mai bun soț:

Ce bărbat din zodiac este cel mai bun soț:

Ştiai că… zodia în care s-a născut un bărbat îl poate face un… soţ mai bun sau mai rău? Află care este cel mai bun soţ în funcţie de zodie.

articol de știri Citeste mai mult