Cum vei muri în funcţie de zodie

Deşi respingem imediat gândul morţii şi am prefera să ni se amintească foarte rar de mortalitatea noastră, sunt şi momente în care ne lăsăm imaginaţia să zburde şi ne transpunem în scenarii apocaliptice: oare cum vom părăsi această lume?

Cum îţi dai seama că iubitul te înşală, în funcţie de zodie

Cum îţi dai seama că iubitul te înşală, în funcţie de zodie

Se spune că nici măcar nu îţi poate ajunge o viaţă întreagă ca să cunoşti cu adevărat un om. Cred că un om care nu e de încredere se simte şi se vede de la o poştă. Un om fals se remarcă întotdeauna prin caracterul lui aparte, dar ca să îţi poţi da seama

articol de știri Citeste mai mult

Dat fiind faptul că semnul zodiacal spune atât de multe lucruri despre noi, de ce nu ar decide şi cum vom muri?  Nu vrem să te întristăm, ci să te amuzăm, aşa că am conceput o listă „nevinovată” a pericolelor de moarte care te aşteaptă în funcţie de zodie!

Cum vei muri în funcție de zodie

Berbec


O tipă cu energia ta nu poate fi supusă unui fenomen atât de banal precum moartea, aşa că vei ocoli uşor bolile şi accidentele. Ce îţi va aduce pieirea? Caracterul tău, uneori de-a dreptul insuportabil! Din păcate, rişti să superi atât de tare pe cineva cu accesele tale de furie, încât să îl determini să nu mai ţină cont de consecinţe şi să îţi curme viaţa. Îi va părea rău... abia după ce va ajunge la închisoare!

Taur


Ţie îţi place viaţa frumoasă, mâncarea delicioasă şi acţiunea palpitantă... a serialelor. Sunt puţine pericole care te ameninţă, dar ne temem că este foarte posibil ca apropiaţii să te găsească într-o zi lipită de canapea fără suflare. Combinaţia de sedentarism, mâncăruri delicioase (dar grase) şi comoditatea îţi va fi fatală!

HOROSCOP: Ce este mit și realitate în fiecare zodie

Gemeni


Aşa fire sociabilă, comunicativă şi inteligentă ca tine nu am mai văzut: cine ar putea să dorească răul unei persoane atât de fermecătoare? Cealaltă personalitate a ta! Gemenii sunt renumiţi pentru firea lor duală, aşa că este mai mult decât posibil ca, într-o zi, alter egoul tău nu prea plăcut să se hotărască să „îţi facă felul” şi să preia astfel controlul „navei-mamă”. Ai grijă!