Ești îngeraș sau, mai degrabă, un drăcușor în toată regula? Zodia ta îți dezvăluie în ce parte înclină balanța.

1. Balanță


Balanța este cel mai pur semn zodiacal. Sunt persoane de încredere și îți vor fi mereu recunoscătoare, atunci când le ajuți! Nu își pierd cumpătul și văd frumosul în tot ceea ce îi înconjoară. Dacă ai în viața ta o balanță, ar trebui să te simți binecuvântat! Ce mai înger, nu?

Horoscopul sinceritatii: Slabiciunea zodiei tale

Horoscopul sinceritatii: Slabiciunea zodiei tale

Unii reactioneaza intr-un fel la anumite situatii pe cand altii, pusi fata in fata cu aceeasi problema gasesc alte solutii.

articol de știri Citeste mai mult

2. Taur


Dacă îți dorești un prieten adevărat, alege un taur în viața ta! Persoanele născute sub acest semn zodiacal au o inimă curată și iubesc să vadă persoanele zâmbind, în jurul lor. Asta le dă speranța că lumea în care trăiesc nu este atât de rea, precum o descriu ceilalți.

3. Pești


Peștii trăiesc într-o lume a imaginarului. Sunt ființe care te susțin, te ajută și vor fi alături de tine orice s-ar întâmpla. Atunci când cei din jur nu fac același lucru pentru ei, au tendința de a se supăra. Iartă, dar nu uită niciodată!

4. Săgetător


Acest semn se definește prin iubire. Fie că te cunosc de o zi sau de câțiva ani, vor încerca să te facă să te simți bine în prezența lor. Pentru ei, iubirea este cea care face lumea să se învârtă și urăsc ipocrizia și minciuna. Deci, dacă vei acționa astfel, ar trebui să nu stai prin preajma lor.