Rac

Verb: a simti

Atribut: empatic

Cum ghicesti zodia cuiva?

Cum ghicesti zodia cuiva?

Fiecare zodie are anumite trasaturi de baza pe care le puteti observa asupra cunoscutilor vostri si cu cat mai multe comparatii si analize veti face cu atat mai repede va veti perfectiona.

articol de știri Citeste mai mult

Sensibilitatea Racilor este cunoscuta. Ei trec totul prin filtrul fin al inimii, mediteaza si reflecteaza mult, au sentimente si presentimente coplesitoare. Stiu sa asculte si sa inteleaga suferintele.

Leu

Verb: a face

Atribut: puternic

Cei nascuti in zodia Leului sunt obisnuiti sa actioneze. Se fac remarcati si isi castiga bataliile prin propriile forte. Au incredere in ei si nu se dau in laturi de la distractie, nici de la responsabilitati.

Cum poti evita sa te indragostesti de persoana nepotrivita, in functie de zodie

Cum poti evita sa te indragostesti de persoana nepotrivita, in functie de zodie

Iti place de cineva, el de asemenea te place si, dintr-o data, dragostea este inevitabila. Insa iubirea adevarata nu apare dintr-o data. Ne simtitm completi si este un sentiment minunat. Pentru marea majoritate, acel sentiment intital de a cunoaste pe cin

articol de știri Citeste mai mult

Fecioara

Verb: a analiza

Atribut: organizat

Una dintre cele mai rationale, meticuloase si practice zodii, Fecioara analizeaza tot si pe toti la sange, chiar si pe insasi. Este calculata si ii place sa iasa in evidenta apropiindu-se de perfectiune.