Balanta

Verb: a visa

Atribut: idealist

De ce ai fost parasita, in functie de zodia lui

De ce ai fost parasita, in functie de zodia lui

O despartire este intotdeauna dureroasa, indiferent daca decizia ati luat-o impreuna sau doar unul din voi si-a dorit acest lucru. Daca nu a fost ideea ta, afla ce anume l-ar fi putut determina pe iubitul tau sa renunte la relatia voastra.

articol de știri Citeste mai mult

Balanta este genul de persoana care cauta partea buna si frumoasa a oricarui lucru. Adora armonia si viseaza in secret la o lume lipsita de rautate si de nedreptate. Nu de putine ori este dezamagita.

Scorpion

Verb: a dori

Atribut: pasional

Scorpionul este dornic sa acumuleze informatii, mai ales secrete, sa starneasca pasiuni, sa lase urme adanci in suflet. Pune pasiune in tot ceea ce face si este adesea un mister pentru cei din jur.

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Simtul observatiei te ajuta sa iei mereu deciziile corecte, ori preferi sa te bazezi doar pe informatiile concrete? Afla totul despre zodia ta si puterea intuitiei:

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

Verb: a trai

Atribut: optimist

Independent, Sagetatorului ii place viata si se bucura din plin de toate experientele pe care le traieste. Considera momentul prezent cel mai important, dar este mereu senin si entuziast cu privire la viitor.