De câtă afecțiune are nevoie fiecare zodie

Fiecare dintre noi are nevoie de o doză diferită de iubire, iar zodia în care te afli poate influența foarte mult acest lucru.

Puncte forte în funcţie de zodie

Unii oamenii au multă nevoie de iubire și afectiune, în timp ce alții sunt mai independenți și nu simt nevoia să arate și să le fie arată iubire în fiecare secundă din zi.

Bine, dacă o anumită persoană nu simte neapărat nevoia să arate fizic prea multă afecțiune față de persoana cu care are o relație, nu înseamnă că nu are sentimente. Afecțiunea, prin definiție, se referă la a plăcea pe cineva și a-i arată acest lucru prin păsare și grijă, nu neapărat prin îmbrățișări și săruturi.

Ei, orice ar însemna afecțiunea, se pare că unele zodii preferă să o arate inclusiv prin tandrețe și îmbrățișări.

Rac


Persoanele din zodia rac sunt super dulci. Ești super apropiată de persoanele pe care le iubeșți și arăți afecțiunea chiar când persoanele din viața ta au mai mare nevoie de ea. Faptul că ai o intuiție foarte bună te ajută să știi întotdeauna când partenerul tău are nevoie de grijă emoțională sau fizică. Racii sunt una dintre cele mai romantice semne astrologice.

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Deși puterile paranormale nu se manifestă într-un mod vizibil și puternic la toată lumea, fiecare zodie are anumite înclinații magice, desprinse din lumea supranaturală. Iată ce forțe magice posedă fiecare zodie!

articol de știri Citeste mai mult

Pești


Peștii sunt cu adevărat afectuoși. Adori să petreci timp cu oamenii tăi preferați și simți că ți se face dor de aceste persoane, chiar dacă au trecut doar câteva zile de când nu le-ai mai văzut.

Îți ții de mână chiar și cea mai bună prietenă. Crezi cu adevărat în romantism și ții să îl arăți cu orice preț față de persoanele dragi ție.

Balanță


Balanțele sunt romantice. Îți place să vezi cupluri romantice chiar și în public. Îți plac plimbările cu persoana iubită, săruturile romantice și flirtul, așa că te vei simți foarte apropiată de partenerul tău, indiferent dacă sunteți împreună de 3 luni sau de 3 ani.

Pentru tine, o zi nu este completă dacă nu ai avut parte de afecțiune. Chiar dacă nu poți petrece timp fizic cu partenerul tău, îl vei suna  în timpul pauzei de prânz pentru a-i spune cât de tare îți lipsește. Ești ușor de iubit și găsești cu ușurință persoane cu care să rezonezi.