Rac (22 iunie – 22 iulie)


Atunci când se află într-o relație, nativii din zodia Rac se dedică în totalitate partenerului lor. Acesta este și motivul pentru care sfârșesc prin a fi înșelați de atât de multe ori. Bunătatea lor este considerată un semn de slăbiciune, iar partenerii aleg să îi trădeze, crezând că ei nu vor afla de ceea ce au făcut.

Leu (23 iulie – 22 august)


Nativii din zodia Leu vor fi întotdeauna cei care dețin supremația într-o relație. Ei nu vor fi niciodată înșelați, căci cei care vor înșela vor fi chiar ei. Iubesc să aibă parte de aventuri noi și să fie admirați de persoane noi.

Horoscopul viselor: ce visezi, in functie de zodie

Horoscopul viselor: ce visezi, in functie de zodie

In viata avem tot felul de predispozitii si sanse, multe dintre ele influentate de zodii. Nici noaptea, in somn, nu suntem scutiti de aceste tendinte, ceea ce inseamna ca fiecare zodie are anumite tipuri de vise, in functie de personalitate, griji si inte

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară (23 august – 22 septembrie)


Problema nativilor din zodia Fecioară este că nu au încredere în ei și în abilitățile lor de a seduce o persoană. Ei adesea ajung să fie înșelați din acest motiv. Au mari așteptări de la cei din jur, poate mult mai mari decât ar trebui.