Rac (22 iunie – 22 iulie)


Atunci când se află într-o relație, nativii din zodia Rac se dedică în totalitate partenerului lor. Acesta este și motivul pentru care sfârșesc prin a fi înșelați de atât de multe ori. Bunătatea lor este considerată un semn de slăbiciune, iar partenerii aleg să îi trădeze, crezând că ei nu vor afla de ceea ce au făcut.

Leu (23 iulie – 22 august)


Nativii din zodia Leu vor fi întotdeauna cei care dețin supremația într-o relație. Ei nu vor fi niciodată înșelați, căci cei care vor înșela vor fi chiar ei. Iubesc să aibă parte de aventuri noi și să fie admirați de persoane noi.

De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

Despărţirea de partener este un moment neplăcut, prin care o femeie trebuie să treacă. Fie că suferă sau depăşeşte evenimentul cu uşurinţă, nu îl va putea evita. Fiecare reacţionează diferit, lucru absolut firesc, dar asta nu înseamnă că este plăcut. Uneo

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară (23 august – 22 septembrie)


Problema nativilor din zodia Fecioară este că nu au încredere în ei și în abilitățile lor de a seduce o persoană. Ei adesea ajung să fie înșelați din acest motiv. Au mari așteptări de la cei din jur, poate mult mai mari decât ar trebui.