O despartire este intotdeauna dureroasa, indiferent daca decizia ati luat-o impreuna sau doar unul din voi si-a dorit acest lucru. Daca nu a fost ideea ta, afla ce anume l-ar fi putut determina pe iubitul tau sa renunte la relatia voastra.

Toata lumea stie ca o despartire poate fi neplacuta. De fapt, poate doar daca nu ai deloc sentimente fata de persoana respectiva poti spune ca nu esti deloc afectata. Din pacate insa, nu intotdeauna decizia de a renunta la o relatie este luata de comun acord. Se intampla ca doar unul din voi sa isi doreasca din nou libertate, iar atunci totul devine mult mai dramatic.

Iată cum îşi distruge propria viaţă fiecare semn zodiacal – încetează să mai faci asta!

Iată cum îşi distruge propria viaţă fiecare semn zodiacal – încetează să mai faci asta!

Există o serie de acțiuni, specifice fiecărui semn zodiacal, care nu fac decât să complice viața fiecăruia, dar și să distrugă tot ceea ce a fost construit.

articol de știri Citeste mai mult

Cateodata este si mai dificil deoarece nu poti intelege sau nu primesti un motiv clar. Daca te afli in aceasta situatie, acest articol ar putea fi util. Evident, doar iubitul tau stie de fapt ce s-a intamplat, insa zodiile pot oferi cateva indicii.

Berbec


Berbecii pot fi destul de obositori. Sunt mereu nerabdatori, isi doresc sa obtina atat de multe si sunt grabiti chiar si cand vine vorba de relatii. Deoarece au nevoie de cineva care sa tina pasul cu ei, este posibil ca iubitul tau Berbec sa fi fost suparat ca tu poti face totul ca el. Cand vine vorba de certuri sigur ai observat cat de imatur poate fi, asadar nu ai nevoie de un asemenea temperament. Bucura-te ca esti singura si ofera-ti momente de relaxare. Dupa o asemenea relatie sigur ai nevoie.

Taur


Nativii Taur sunt incapatanati, insa sigur ti-ai dat deja seama de acest lucru. Totodata, nu accepta ca alti oameni sa le dea indicatii sau sfaturi cand vine vorba de persoanele alaturi de care isi petrec timpul, asadar i-ai spus ca nu iti plac foarte mult prietenii lui sau ai vrut sa iesi o data cu ei, atunci cu siguranta el s-a suparat. Desi iti va simti lipsa, va prefera sa fie singur decat sa recunoasca ca a gresit si sa isi ceara iertare pentru ca v-ati despartit pentru un motiv atat de stupid.