De ce fel de ghinioane ai parte, in functie de zodie? Fereste-te de ele!

Surprinzator ori nu, ghinionul (la fel ca norocul) este prezis de catre astre si rar poate fi prevenit. Iar semnul zodiacal sub influenta caruia te-ai nascut iti poate oferi atat bucurii, cat si necazuri in viata, insa mai departe totul depinde de modul in care vezi tu lucrurile si de cum stii sa intorci totul in favoarea ta. Afla la ce ghinioane esti predispusa, in functie de zodie, si cum poti sa rezolvi problemele de care te poti impiedica!

Ce le motiveaza pe zodii

Ce le motiveaza pe zodii

Te-ai intrebat vreodata ce anume te face sa abordezi situatiile vietii intr-un fel sau altul? De unde provine acea energie interioara care ne impinge sa ducem lucrurile la bun sfarsit? Despre motivatie poti sa citesti sute de carti, articole si studii, da

articol de știri Citeste mai mult

Ghinioanele zodiilor: tu de ce te impiedici in viata?


Berbec

Chiar daca cei nascuti in zodia Berbec nu se lasa pagubasi in fata problemelor, nu inseamna ca ii ocoleste ghinionul pentru ca sunt ei firi razboinice si neinfricate. Dimpotriva, ei au parte deseori de diverse accidente (mai mici ori mai mari). Fie li se strica anumite lucruri de care au nevoie urgent, fie se ranesc. Putina atentie i-ar ajuta in ambele cazuri. Poate ca nu ar scapa complet de ghinion, insa ar reusi sa tina mai multe situatii sub control. Iar faptul ca devin impulsivi nu ii ajuta deloc in astfel de momente.

Taur

Desi acesti nativi sunt chibzuiti de felul lor, in special la capitolul financiar, ghinionul se tine scai de ei si nu ii lasa pana nu ii afecteaza. Cele mai mari temeri ale Taurilor, si pe buna dreptate, au legatura cu banii. Ei pot sa ii piarda, sa fie inselati ori chiar sa li se fure sume mai mici ori mai mari. Uneori de ceea ce iti este frica nu scapi, indiferent cat de chibzuit esti. Tot ce pot sa faca reprezentantii zodiei in acest sens este sa aiba grija cu ce persoane se asociaza ori pe cine imprumuta. S-ar putea ca gandurile acelor persoane sa nu fie chiar cele mai bune.

Gemeni

Pe Gemeni nu ii salveaza de ghinioane nici simtul umorului, nici optimismul. Ei au parte de oportunitati in viata, insa ele le scapa de fiecare data printre degete, de parca ar vrea sa le faca in ciuda. Fie nu reactioneaza prea repede, fie au de invatat o lectie pe care destinul vrea sa le-o ofere gratuit, chiar din primul rand. Probabil ca, daca ar s-ar hotari mai repede, ar avea mai multe sanse sa prinda norocul din urma.

De ce mint zodiile si cine sunt campionii, conform astrologiei

De ce mint zodiile si cine sunt campionii, conform astrologiei

De ce mint zodiile si cine sunt campionii, conform astrologiei

articol de știri Citeste mai mult