De ce nu ești pregătită să renunți la relația ta, în funcție de zodie

De cele mai multe ori simțim că relația în care ne aflăm nu mai funcționează, însă deși este greu să ne prefacem fericiți, este mult mai dificil să renunțăm la o astfel de situație. De ce? Se pare că o explicație o au astrele.

Defectele femeilor in functie de zodie

Defectele femeilor in functie de zodie

Ti s-a reprosat vreodata faptul ca nu poti pastra un secret sau ca esti prea impulsiva? Fiecare femeie are calitati si defecte, insa este important sa realizeze care sunt acestea din urma, pentru a le corecta. Astrologii iti vin in ajutor in acest sens si

articol de știri Citeste mai mult

În viața oricărei persoane poate apărea o astfel de situație. Știți că relația voastră nu vă face fericiți, însă simțiți că este prea dificil să luați cu adevărat o decizie.

Fie pentru că nu vreți să răniți sentimentele partenerului, fie pentru că nu sunteți atât de sigure de această decizie. Dacă nu te simți pregătită să te desparți de partenerul tău, deși simți că asta ar trebui să faci, este posibil ca astrele să aibă o explicație pentru temerile tale. Citind aceste sfaturi poate vei reuși să obții mai multă claritate sau poate vei înțelege de ce nu ai putut să o faci până acum.

Înainte să iei o decizie în privința relației voastre, află de ce nu ești pregătită să renunți la relația ta, în funcție de zodia ta.

Berbec


Dacă ești Berbec, tu probabil nu ești pregătită să ieși dintr-o relație până nu ai lămurit toate problemele. Nu vei nega că relația voastră nu a mai fost perfectă pentru o perioadă, însă refuzi să renunți la partenerul tău înainte de a avea o discuție.

Cele mai puternice zodii din punct de vedere emotional

Cele mai puternice zodii din punct de vedere emotional

Descopera daca si semnul tau astral se numara printre cele mai puternice zodii din punct de vedere emotional.

articol de știri Citeste mai mult

Nu îți face griji, însă. Discuția poate fi dificlă, însă este nevoie de ea pentru a avea cu adevărat o încheiere. În plus, dacă este ceva ce puteți rezolva amândoi, cu atât mai bine. Însă ar trebui să fii conștientă că nu vă veți despărți până când nu vei reuși să spui tot ce ai în suflet, iar la fel va face probabil și partenerul tău.

Taur


Taurii nu sunt pregătiți să renunțe la o relație doarece au depus prea mult timp și efort. Nu contează dacă este vorba despre o relație de 3 luni sau 3 ani, în general nativii Taur nu renunță deloc ușor.

Vor exista probabil multe lacrimi, discuții interminabile despre problemele voastre și chiar câteva certuri, însă preferi asta în locul unei despărțiri. Știi că relațiile nu sunt perfecte, însă atâta timp cât simți că mai ai ceva de oferit nu vei renunța.

Gemeni


De regulă nu simți o legătură puternică cu nimeni, însă de data aceasta o faci. Așadar, atunci când apare ideea de despărțire, te blochezi. Cum ai putea renunța la ceva atât de special, nu?

Știi că nu ești pregătită să te desparți de cineva dacă există șansa să renunți la sufletul tău pereche. Tu crezi în aceste lucruri și vrei să lupți mereu pentru acea persoană care te face să te simți specială.