De ce nu te plac barbatii, in functie de zodie

De cate ori nu ai stat in fata oglinzii intrebandu-te ce este in neregula cu tine? Daca ai avut probleme cu relatiile si cu barbatii in general, stima ta de sine a fost prima lovita si probabil ca ai inceput sa cauti raspunsuri pentru o dilema care te macina in fiecare zi: de ce nu te plac barbatii?

HOROSCOPUL MINȚII: Cum gândești în funcție de zodia în care te-ai născut?

HOROSCOPUL MINȚII: Cum gândești în funcție de zodia în care te-ai născut?

Care sunt predispozițiile mentale pentru fiecare zodie în parte? Află care sunt limitările dar și care sunt atuurile fiecărei zodii în parte. Cât de mult cântărește raționalul în viața ta? Dar emoționalul? Există vreun mod prin care mintea te poate împied

articol de știri Citeste mai mult

Un raspuns partial ar putea fi dat in functie de zodia in care te-ai nascut, care iti influenteaza profund personalitatea. 

De ce nu te plac barbatii in functie de zodie 


Berbec

daca te-ai nascut in aceasta zodie de foc, esti o femeie independenta si energica, pe care nimic nu poate sa o doboare. Ai o personalitate foarte puternica si tendinta ta este sa domini si sa controlezi, ceea ce pentru multi barbati poate fi o problema - stii bine cat sunt de orgoliosi. Femeia Berbec nu este o fiinta neajutorata, care trebuie "salvata", ci dimpotriva. Asadar, avand in vedere faptul ca multi barbati se imagineaza eroi si cauta sa protejeze, nu de putine ori se va intampla sa ii "sperii". Nu iti face probleme, pentru ca, in definitiv, este un mod de triere bun. Doar nu ai vrea sa fii cu un barbat care se crede stapan peste viata ta, nu?

Taur

daca nu te plac barbatii, este din cauza ca nu ai dat peste aceia care sa isi doreasca o familie. Esti o femeie de incredere, stabila, serioasa. Cu alte cuvinte, o persoana cu care se face o familie, nu o simpla aventura de o noapte. Din nefericire, oricat de mult ar sustine barbatii ca au intentii curate ca lacrima, de multe ori se intampla sa caute doar sex. Pe tine, insa, nu te pot duce cu zaharelul dupa un pahar de vin. Nu esti nici usor de cucerit, nici naiva. Daca nu ai avut noroc la barbati pana acum, este mai mult din cauza ca nu esti usuratica. Dar se mai poate numi "noroc" in acel caz?

Punctul forte al fiecarei zodii

Punctul forte al fiecarei zodii

Fiecare semn zodiacal are calitati care il fac unic. E o energie aparte care caracterizeaza fiecare zodie, sunt niste puncta forte si abilitati speciale de care se poate folosi mereu.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

in general barbatii te plac, dar nu de putine ori se intampla sa te vada doar ca pe o prietena, nu ca pe o iubita. Sigur te-ai intrebat adesea ce faci gresit. Ei bine, femeile Gemeni sunt destul de enigmatice, chiar daca vorbesc vrute si nevrute. Sunt fiinte libere, curioase si pline de viata, dar de obicei nu sunt puse pe flirt. De fapt, ar putea fi atat de prinse intr-o conversatie, incat sa nici nu isi dea seama ca persoana de alaturi incearca sa le cucereasca. O femeie Gemeni e sexy prin ceea ce spune, dar nu are o atitudine intentionat seducatoare, ceea ce poate fi descurajant pentru un barbat.