De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

Despărţirea de partener este un moment neplăcut, prin care o femeie trebuie să treacă. Fie că suferă sau depăşeşte evenimentul cu uşurinţă, nu îl va putea evita. Fiecare reacţionează diferit, lucru absolut firesc, dar asta nu înseamnă că este plăcut. Uneori este mai bine să se întâmple așa, mai ales dacă nu exista înţelegere şi nu se mai ajungea la un numitor comun.

Cele mai mincinoase zodii! Ce nativi sunt pe listă și de ce o fac

Cele mai mincinoase zodii! Ce nativi sunt pe listă și de ce o fac

Vrei să știi dacă partenerul tău minte sau nu? Află acest lucru cu ajutorul zodiacului. Își prezentăm jos semnele zodiacale care mint cel mai mult:

articol de știri Citeste mai mult

De cele mai multe ori bărbaţii dau semnale clare prin care le transmit partenerei că ceva nu este în regulă şi că ar prefera să pună punct relaţiei. Descoperă în articol care sunt motivele pentru care fiecare zodie în parte vrea să se despartă!

Iată de ce se desparte de tine în funcţie de zodie!


Berbec

Nativul zodiei Berbec nu suportă ca partenera lui să îi pună piedici sau să îi interzică să facă ceea ce vrea. Nu va sta pe gânduri şi te va părăsi dacă simte că îi stai în cale şi îi impui tot felul de condiţii care îl scot din ritmul lui normal. Are nevoie de încurajare mai mult decât orice şi trebuie să simtă că femeia de lângă el îl sprijină. Lipsa acestei inițiative îl va determina să pună capăt relaţiei fără să stea prea mult pe gânduri.

Taur

Bărbatului Taur îi lipseşte curajul de a spune în faţă ceea ce îl deranjează şi de ce ar vrea să renunţe la relaţie. Este posibil să aştepte până când cea de lângă el se va sătura de comportamentul lui, dar uneori îşi ia inima în dinţi şi spune ce are de spus. Dacă vede că partenera lui este nepăsătoare şi nu face nimic pentru a-l îmbuna, atunci are toate motivele să pună punct relaţiei.

Horoscop criminal: Cele mai periculoase zodii

Horoscop criminal: Cele mai periculoase zodii

Vrei să ştii ce se ascunde în spatele măştilor pe care cunoscuţii tăi le poartă în viaţa de zi cu zi? Astrele dictează predispoziţia nativilor la a comite infracţiuni, aşa că n-ar strica să ştii la ce să te aştepţi de la fiecare zodie în parte.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Nativul zodiei Gemeni se pricepe de minune la cuvinte. Ştie cum să zică ceea ce are de zis fără să rănească, aşa că nu îi va fi greu să se despartă de partenera lui. Se pare că nu se mulţumeşte cu ceea ce are, tocmai de aceea preferă să părăsească şi să caute altceva care să îl facă fericit, cel puţin aparent. Este vorba, de fapt, despre o dorinţă de aventură pe care nu a reuşit să şi-o satisfacă.