De ce se teme cel mai mult zodia ta?
Fiecare om are temeri, dar de nenumarate ori, ele nu sunt legate de o intamplare traumatizanta, ci de „fitele” astrelor din zodia personala. Oricat de echilibrata esti si oricat de multe eforturi ai face ca sa-ti alungi angoasele, unele dintre ele revin obsesiv. Asta nu inseamna ca nu esti o femeie puternica si ca nu-ti poti controla pornirile, ci doar ca astrele iti joaca feste.

Berbec – speriat de tradare


Femeile se tem sa nu fie tradate de partenerul de viata, iar barbatii sunt stresati de gandul ca ar putea suferi de impotenta. O alta fobie a nativilor din Berbec este neputinta de a domina – de aici, teama de a nu putea face fata unor situatii noi. Principalul vinovat pentru aceste temeri este Marte, planeta razboiului, a actiunii si a virilitatii.

De ce te gândeşti încă la fostul, în funcţie de zodie

De ce te gândeşti încă la fostul, în funcţie de zodie

Nu reuşeşti să îţi iei gândul de la fostul partener şi nu înţelegi de ce îţi este atât de greu? Astrele îţi spun exact ce te împiedică să alungi aceste gânduri, în funcţie de zodia ta.

articol de știri Citeste mai mult

SFAT: Comunicarea si legaturile puternice dintre parteneri pot rezolva aceste angoase.


Taur – obsedat de economii


Temerea lor cea mai mare este legata de bani. Au nevoie de un cont substantial pentru a-si asigura confortul in situatii neprevazute.

SFAT: Gandeste-te ca exista oameni saraci care reusesc sa traiasca cu mutl mai putin. Deci, in cazuri extreme, o poti face si tu!


Gemeni – nesiguri de propriile alegeri


Nativii din acesta zodie nu stiu ce sa aleaga si, de aici, angoasa ca nu au mers pe drumul cel bun. Exista un sambure de indoiala care intotdeauna le macina alegerea facuta: „Dar daca alegeam invers? Poate era mai bine…”.

Formula iubirii pentru fiecare zodie

Formula iubirii pentru fiecare zodie

Oamenii s-au folosit de fazele lunii dacă nu dintotdeauna, atunci măcar din cele mai vechi timpuri. Se știe că atunci când luna e în creștere e cel mai bine să te tunzi sau să-ți tai unghiile, pentru că vor crește mai repede și vor fi sănătoase.

articol de știri Citeste mai mult

SFAT: Ia deciziile consultandu-ti doar forul interior si invata sa-ti asumi alegerile!