De ce se teme cel mai mult zodia ta?
Fiecare om are temeri, dar de nenumarate ori, ele nu sunt legate de o intamplare traumatizanta, ci de „fitele” astrelor din zodia personala. Oricat de echilibrata esti si oricat de multe eforturi ai face ca sa-ti alungi angoasele, unele dintre ele revin obsesiv. Asta nu inseamna ca nu esti o femeie puternica si ca nu-ti poti controla pornirile, ci doar ca astrele iti joaca feste.

Berbec – speriat de tradare


Femeile se tem sa nu fie tradate de partenerul de viata, iar barbatii sunt stresati de gandul ca ar putea suferi de impotenta. O alta fobie a nativilor din Berbec este neputinta de a domina – de aici, teama de a nu putea face fata unor situatii noi. Principalul vinovat pentru aceste temeri este Marte, planeta razboiului, a actiunii si a virilitatii.

Ce stil de flirt au zodiile: se pricep ori o dau in bara?

Ce stil de flirt au zodiile: se pricep ori o dau in bara?

Flirtul este floare la ureche pentru unii, parca s-ar fi nascut cu frazele potrivite in gura, iar pentru altii vorbele de cucerire aproape ca devin dureroase si pentru cei care ii aud. Daca n-ai inteles pana acum de unde provine aceasta diferenta uluitoar

articol de știri Citeste mai mult

SFAT: Comunicarea si legaturile puternice dintre parteneri pot rezolva aceste angoase.


Taur – obsedat de economii


Temerea lor cea mai mare este legata de bani. Au nevoie de un cont substantial pentru a-si asigura confortul in situatii neprevazute.

SFAT: Gandeste-te ca exista oameni saraci care reusesc sa traiasca cu mutl mai putin. Deci, in cazuri extreme, o poti face si tu!


Gemeni – nesiguri de propriile alegeri


Nativii din acesta zodie nu stiu ce sa aleaga si, de aici, angoasa ca nu au mers pe drumul cel bun. Exista un sambure de indoiala care intotdeauna le macina alegerea facuta: „Dar daca alegeam invers? Poate era mai bine…”.

5 caracteristici haioase, dar pline de adevăr, ale fiecărui semn zodiacal

5 caracteristici haioase, dar pline de adevăr, ale fiecărui semn zodiacal

Cineva crede în horoscop, iar cineva îl priveşte sceptic. Cum nu ar fi, e greu să negi faptul că oamenii care împart acelaşi semn zodiacal posedă trăsături comune. Ei au o atitudine similară faţă de viaţă, oameni, serviciu şi alte momente. Astăzi am pr

articol de știri Citeste mai mult

SFAT: Ia deciziile consultandu-ti doar forul interior si invata sa-ti asumi alegerile!