De ce se teme cel mai mult zodia ta?
Fiecare om are temeri, dar de nenumarate ori, ele nu sunt legate de o intamplare traumatizanta, ci de „fitele” astrelor din zodia personala. Oricat de echilibrata esti si oricat de multe eforturi ai face ca sa-ti alungi angoasele, unele dintre ele revin obsesiv. Asta nu inseamna ca nu esti o femeie puternica si ca nu-ti poti controla pornirile, ci doar ca astrele iti joaca feste.

Berbec – speriat de tradare


Femeile se tem sa nu fie tradate de partenerul de viata, iar barbatii sunt stresati de gandul ca ar putea suferi de impotenta. O alta fobie a nativilor din Berbec este neputinta de a domina – de aici, teama de a nu putea face fata unor situatii noi. Principalul vinovat pentru aceste temeri este Marte, planeta razboiului, a actiunii si a virilitatii.

Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Cele mai multe dintre noi ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, suntem obligate de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătățim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Iată ce minciuni spun femeile în funcție de zodie. În caz c

articol de știri Citeste mai mult

SFAT: Comunicarea si legaturile puternice dintre parteneri pot rezolva aceste angoase.


Taur – obsedat de economii


Temerea lor cea mai mare este legata de bani. Au nevoie de un cont substantial pentru a-si asigura confortul in situatii neprevazute.

SFAT: Gandeste-te ca exista oameni saraci care reusesc sa traiasca cu mutl mai putin. Deci, in cazuri extreme, o poti face si tu!


Gemeni – nesiguri de propriile alegeri


Nativii din acesta zodie nu stiu ce sa aleaga si, de aici, angoasa ca nu au mers pe drumul cel bun. Exista un sambure de indoiala care intotdeauna le macina alegerea facuta: „Dar daca alegeam invers? Poate era mai bine…”.

Cum sa te desparti de un barbat in functie de zodie

Cum sa te desparti de un barbat in functie de zodie

Nu e niciodata usor sa te desparti de cineva, mai ales cand tu esti cea care trebuie sa rupa relatia. Pentru a nu deveni un personaj negativ, cel mai bine este sa anticipezi reactiile viitorului ex-iubit. Cunoscand profilul zodiei lui, poti alege cea mai

articol de știri Citeste mai mult

SFAT: Ia deciziile consultandu-ti doar forul interior si invata sa-ti asumi alegerile!