De ce te bârfesc oamenii, în funcţie de zodie

De ce şi-ar irosi cineva energia şi timpul vorbind despre tine pe la spate? Sau poate nu au nimic altceva mai bun de făcut. Indiferent de care ar fi motivul, unii oameni te vor bârfi oricând, însă nu şi oricum, ci în funcţie de zodia în care te-ai născut. 

Horoscopul barbatului ideal: Cu cine sa te intalnesti si cu cine sa nu te intalnesti in functie de zodie

Horoscopul barbatului ideal: Cu cine sa te intalnesti si cu cine sa nu te intalnesti in functie de zodie

Dragostea adevarata invinge intotdeauna, dar este bine sa ne uitam si la ceea ce au astrele de zis in privinta compatibilitatilor ideale:

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Eşti o persoană motivată şi dominatoare, cu o personalitate puternică şi o dorinţă enormă de a avea succes. Şi pentru că mulţi şi-ar dori să îţi ia locul, te bârfesc pentru că nu suportă autoritatea ta şi nici faptul că se simt intimidaţi. 

Taur

Ar trebui să fie mai mult decât evident. Multora nu le place încăpăţânarea ta şi faptul că nu asculţi de nimeni când iei o decizie. De aceea, unii te vor admira pentru curajul tău de a spune lucrurilor pe nume, în timp ce alţii te vor invidia vădit. 

Gemeni

Spontaneitatea ta este cea care îi face pe unii să te bârfească şi să te considere inamicul lor numărul 1. Nu le place să fie în preajma ta, căci îi eclipsezi şi le furi toată atenţia. De aceea, preferă să nu îţi fie prieteni şi să îţi declare război.