De ce te gândeşti încă la fostul, în funcţie de zodie

Nu reuşeşti să îţi iei gândul de la fostul partener şi nu înţelegi de ce îţi este atât de greu? Astrele îţi spun exact ce te împiedică să alungi aceste gânduri, în funcţie de zodia ta.

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE.

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE.

Fiecare an aduce propriile sale provocari pentru fiecare harta natala, insa exista anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atat in bine cat si in termeni de provocari, zbateri, lupte interne sau cu exteriorul. 2019

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Îţi place să vânezi şi simţi că fostul partener e prada care ţi-a scăpat. A rămas un mister pentru tine, iar asta te macină. Ai vrea să reiei cursa şi să îl mai alergi puţin, în speranţa că de data aceasta vei ieşi învingătoare, iar faptul că el nu mai este disponibil nu îţi face misiunea de a trece peste mai uşoară.

Taur

L-ai ridicat pe un piedestal şi l-ai transformat în partenerul ideal în mintea ta. Deşi imaginea pe care ţi-ai creat-o depăşeşte cu mult realitatea, tocmai această discrepanţă dintre ceea ce crezi tu că e şi ceea ce este de fapt te împiedică să laşi trecutul acolo unde îi este locul. Poate dacă ai reuşi să vezi realitatea aşa cum este, ţi-ar fi mai uşor să depăşeşti momentul.

Gemeni

Ai suficientă încredere în tine încât să crezi că îl poţi recuceri dacă ai vrea, însă chiar îţi doreşti asta? Te tot învârţi în jurul ideii de a te întoarce la el, oscilând între o ciorbă reîncălzită şi o nouă poveste de dragoste. E obositor. Poate că el nu ştie asta, dar te joci cu el aşa cum face o pisică atunci când prinde un şoricel. Încearcă să te concentrezi asupra altor surse de divertisment şi vei reuşi să treci cu adevărat peste fostul.