Rac

Îţi tot vine în minte faptul că el te înţelegea cu adevărat. De fiecare dată când erai dezamăgită sau îţi era rău, parcă ştia exact ce îţi trebuie. Era atent şi acorda importanţă sentimentelor tale. Încearcă să îţi aminteşti, totuşi, şi motivele pentru care relaţia voastră nu a funcţionat dacă vrei să îl uiţi la un moment dat.

Leu

Te tot gândeşti la el fiindcă eşti sigur că se gândeşte şi el la tine. Nu îţi dă prin cap că poate el a depăşit momentul. Nu ai nicio şansă să treci peste, însă, dacă insişti să înţelegi de ce el nu mai dă niciun semn de viaţă.

Cea mai bună metodă de a scăpa de stres, în funcție de zodie

Cea mai bună metodă de a scăpa de stres, în funcție de zodie

Proiecte de predat, deadline-uri de respectat, șeful tău țipă la tine, și te mai afli și în acea perioadă din lună. Îți sună cunoscut? Cum reacționezi și cum reușești să te deconectezi de toate aceste probleme? Află care este cea mai bună metodă de a scăp

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară

Ţi-a luat atât de mult timp să ajungi să te simţi confortabil în preajma lui şi să îi acorzi o şansă, încât ţi-e greu să o laşi pur şi simplu baltă. Ai vrea să poţi pune la punct un plan prin care să rezolvi toate aspectele care nu funcţionau în relaţia voastră. Aminteşte-ţi, însă, că nu poţi repara un om aşa cum faci cu o maşină sau cum rezolvi o problemă matematică.