Balanţă

Te-ai despărţit de el cel mai probabil pentru că aveai impresia că poţi avea pe cineva mai bun. Ai tot dezbătut în mintea ta decizia şi ai regretat-o imediat ce ai spus acele cuvinte. Nu îţi plac confruntările, aşa că probabil i-ai transmis-o printr-un mesaj. Nu e de mirare că nu mai vrea să îţi vorbească. Dacă vrei să treci peste, ar trebui să îţi faci ordine în gânduri şi să vorbeşti cu el, pentru a avea o încheiere aşa cum se cuvine.

Scorpion

Eşti foarte selectivă când vine vorba de potenţiali parteneri, aşa că nu ai mai avut pe nimeni de când v-aţi despărţit. Cel mai bine ar fi să începi din nou vânătoarea şi să fii deschisă către alţi potenţiali parteneri. Altfel, sentimentele tale pentru el nu se vor diminua, ci dimpotrivă, fiecare clipă în care te gândeşti încă la el le va aplifica.

Ingerii pazitori ai semnelor zodiacale

Ingerii pazitori ai semnelor zodiacale

Inca de la nastere, fiecare fiinta umana este lasata sub protectia unui inger pazitor care are sarcina precisa de a o asista in orice moment al vietii sale, fara s-o abandoneze niciodata. Fiecare persoana are deci propriul sau inger pazitor, indiferent de

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător

Ce e ciudat este că deşi îţi plac locurile noi şi experienţele inedite, preferi să ai o relaţie cu cineva pe care cunoşti de multă vreme în loc să alegi pe cineva nou. Fostul te înţelegea perfect şi era mereu pe aceeaşi lungime de undă, aşa că nu trebuia să îţi justifici fiecare idee năstruşnică. Vrei o relaţie fără complicaţii, iar o persoană nouă vine la pachet cu nevoia de a clarifica anumite aspecte, lucru pentru care simţi că nu mai ai răbdare.