Capricorn

Deşi nu era potrivit pentru tine, te făcea să zâmbeşti şi să te relaxezi. Deşi ştii că nu eraţi pe aceeaşi lungime de undă, te surprinzi adesea gândindu-te la el. Pentru a depăşi momentul, încearcă să nu te îngropi în muncă. Nu vei face decât să bagi sub preş sentimente care la un moment dat îţi vor exploda în faţă.

Vărsător

Ţi-e greu să îţi laşi foştii parteneri în urmă. Dacă ai face-o nu ai mai avea material pentru toate poveştile, cântecele şi alte proiecte artistice. Dacă ar fi să fii sinceră, ai putea recunoaşte că atunci când inima îţi este frântă atingi culmea creativităţii. Te obsedează zâmbetul lui şi sprânceana ridicată atunci când e sceptic. Oare vei găsi o muză mai bună decât el?

Ghidul viciilor și dependențelor, în funcție de zodie

Ghidul viciilor și dependențelor, în funcție de zodie

În general, fiecare zodie se laudă cu calitățile sale (energia pentru Berbeci, seriozitatea la Capricorni sau sânii frumoși la femeile Rac). Acum voi vorbi despre unele dintre punctele lor slabe. Mai exact de dependențele care, de cele mai multe ori, sunt

articol de știri Citeste mai mult

Peşti

Simţi că toate lucrurile s-au întors pe dos în viaţa ta de când el nu îţi mai este alături. Nu ştii ce să mai faci, fiindcă el îţi era şi un prieten foarte bun. Dacă vrei să depăşeşti momentul, încearcă să revii cu picioarele pe pământ. Agaţă-te de cei dragi şi petrece mai mult timp în compania lor, până când inima ţi se vindecă.

sursa: