De ce te mulțumești cu puțin într-o relație, potrivit zodiei tale

Nimeni nu se mulțumește cu puțin, mai ales când vine vorba de relații, însă mulți oameni acceptă și situația asta. Uneori este mai ușor să accepți această situație în loc să renunți și să găsești o persoană mai bună.

Horoscopul defectelor. Partea ascunsa a zodiacului

Horoscopul defectelor. Partea ascunsa a zodiacului

Sa ridicam capacul si sa ne confruntam cu partile intunecate ale personalitatii noastre. Iata horoscopul defectelor!

articol de știri Citeste mai mult

Nu ne dăm seama când ne aflăm în această situație și ne ignorăm vocea interioară care ne spune că nu este în regulă. Ne gândim să acceptăm defectele partenerului și să îl iubim necondiționat, fără să ne gândim că acest lucru ne face rău.

Toate relațiile necesită efort și capacitatea de a-l face pe cel de lângă tine fericit, iar o relație care te plictisește și nu te mai face fericită cu siguranță este o relație la care trebuie să renunți.

1. Berbec


Un Berbec va rămâne într-o relație gândindu-se că va face acea relație să funcționeze. Nativii Berbec sunt încăpățânați și nu vor să renunțe la cineva sau ceva. Nici măcar nu le place ideea că vor nu îmbătrâni alături de partener. Vor găsi lucruri și activități prin care îi va apropia de parteneri. Dar uneori nu se rezolvă de la sine doar pentru că îți dorești asta.

2. Taur


Atunci când Taurii vor realiza că se mulțumesc cu puțin într-o relație, se vor gândi că măcar nu este o relație abuzivă. Își petrec foarte mult timp gândindu-se la faptul că nu au suferit, dar în același timp nu își dau seama dacă le e dor să fie într-o relație sau le e dor de partener.

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă,e posibil să

articol de știri Citeste mai mult

3. Gemeni


Gemenii chiar cred că partenerul se va schimba la un moment dat. Dar nu poți pune pauză unei relații și să aștepți ca partenerul tău să treacă prin niște schimbări. Dacă o persoană se schimbă, va face acest lucru doar pentru el, și nu pentru că cineva așteaptă asta. Gemenii au nevoie să se concentreze pe propria persoană și pe dezvoltarea lor, iar dacă asta include să termine o relație, atunci trebuie să facă și asta.