De ce te îndrăgosteşti MEREU de cine NU trebuie, în funcţie de zodie

Odată ce ţi s-au aprins călcâiele, şansele de a evita situaţia în care te alegi cu o inimă frântă scad considerabil. Astrele te ajută să identifici greşelile pe care le faci atunci când îţi alegi un potenţial partener, astfel încât să găseşti bărbatul potrivit, alături de care să ai parte de povestea de dragoste la care ai visat.

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Deși puterile paranormale nu se manifestă într-un mod vizibil și puternic la toată lumea, fiecare zodie are anumite înclinații magice, desprinse din lumea supranaturală. Iată ce forțe magice posedă fiecare zodie!

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Dacă eşti născută sub acest semn zodiacal, mai mult ca sigur te arunci cu capul înainte fără să analizezi situaţia. Eşti impulsivă şi te laşi ghidată de instincte, însă nu faci mereu alegerile potrivite. Greşeala ta este că, imediat ce simţi fluturi în stomac, eşti dispusă să faci orice pentru partener. Pentru a evita să ai inima frântă, lasă lucrurile să decurgă de la sine, nu le mai grăbi.

Taur

Dacă eşti născută sub semnul zodiacal al Taurului, mai mult ca sigur eşti atrasă de tot ce e frumos, mai ales atunci când vine vorba despre bărbaţi. Greşeala ta este că te laşi fermecată de aspectul fizic al unui bărbat şi nu acorzi atenţie celorlalte aspecte. Ai face bine să fii raţională şi să nu te laşi luată de val, altfel te vei trezi, după ce fluturii din stomac dispar, lângă un individ pe care nu îl recunoşti. 

Gemeni

Gemenii vor pe cineva cu care să discute ore în şir pentru că au nevoie să fie ascultaţi şi înţeleşi. Din păcate, greşeala ta este că eşti atrasă intelectual de un bărbat şi omiţi lipsa atracţiei sexuale. Pe termen lung, lipsa acestei atracţii îţi va crea probleme serioase chiar dacă, în primă fază, nu conştientizezi importanţa atracţiei fizice.