De ce te îndrăgostești mereu de persoana nepotrivită, în funcție de zodia ta

Uneori chiar ne e scris să ne îndrăgostim de persoana nepotrivită, mai ales pentru o lecție pe care trebuie s-o învățăm. Dar ce se întâmplă atunci când mereu ajungem lângă cine nu trebuie?

Care sunt nevoile partenerului tău, în funcţie de zodie

Care sunt nevoile partenerului tău, în funcţie de zodie

Pentru a ajunge la inima unei persoane trebuie să-i înţelegi nevoile. În funcţie de caracteristici, fiecare nativ caută parteneri care să-i satisfacă dorinţele şi să-l facă să se simtă împlinit.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Problema ta e că te îndrăgostești de persoane care sunt la fel ca și tine. Chiar dacă relația pare destul de interesantă la început, tot farmecul dispare atunci când fiecare partener încearcă să-l domine pe celălalt. Pentru a avea o relație de lungă durată trebuie să găsești pe cineva puțin mai diferit decât tine și să nu-ți fie frică să încerci lucruri noi!

Taur


Încăpățânarea ta strică multe atunci când vine vorba de alegerea unui partener. Tinzi să fii lângă persoanele cu viziuni total opuse față de ale tale, iar neputința de a ajunge la un punct comun te va răni. Poate cel mai bine ar fi să alegi persoane care se adaptează mai ușor personalității tale, pentru că altfel vei ajunge să schimbi partenerii din ce în ce mai des.

Gemeni


Gemenii îi îndepărtează pe cei care sunt compatibili cu ei din teama de a nu fi răniți. Oricine se apropie de tine te sperie, iar cei care ajung să te rănească sunt cei care nici măcar nu sunt interesați să se apropie așa de mult de tine. Persoana potrivită ar fi cineva care nu se lasă 'păcălit' de cum încerci să-l îndepărtezi și care alege să stea și să muncească la relația voastră.