De ce te îndrăgostești mereu de persoana nepotrivită, în funcție de zodia ta

Uneori chiar ne e scris să ne îndrăgostim de persoana nepotrivită, mai ales pentru o lecție pe care trebuie s-o învățăm. Dar ce se întâmplă atunci când mereu ajungem lângă cine nu trebuie?

HOROSCOPUL GHINIONULUI: La ce vârste vei avea necazuri în funcţie de zodie

HOROSCOPUL GHINIONULUI: La ce vârste vei avea necazuri în funcţie de zodie

Horoscopul ghinionului îţi poate da informaţii despre perioadele din viaţă în care o să ai diverse necazuri, momente care sunt inerente în viaţă oricui. Astrologii spun ca, in functie de zodie, sunt momente in viata fiecarui om cand are diverse incerc

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Problema ta e că te îndrăgostești de persoane care sunt la fel ca și tine. Chiar dacă relația pare destul de interesantă la început, tot farmecul dispare atunci când fiecare partener încearcă să-l domine pe celălalt. Pentru a avea o relație de lungă durată trebuie să găsești pe cineva puțin mai diferit decât tine și să nu-ți fie frică să încerci lucruri noi!

Taur


Încăpățânarea ta strică multe atunci când vine vorba de alegerea unui partener. Tinzi să fii lângă persoanele cu viziuni total opuse față de ale tale, iar neputința de a ajunge la un punct comun te va răni. Poate cel mai bine ar fi să alegi persoane care se adaptează mai ușor personalității tale, pentru că altfel vei ajunge să schimbi partenerii din ce în ce mai des.

Gemeni


Gemenii îi îndepărtează pe cei care sunt compatibili cu ei din teama de a nu fi răniți. Oricine se apropie de tine te sperie, iar cei care ajung să te rănească sunt cei care nici măcar nu sunt interesați să se apropie așa de mult de tine. Persoana potrivită ar fi cineva care nu se lasă 'păcălit' de cum încerci să-l îndepărtezi și care alege să stea și să muncească la relația voastră.