Deși am crede că într-o relație de dragoste avem parte doar de momente fericite, există și perioade în care universul nostru roz începe să aibă tente gri și în care iubirea noastră este pusă la încercare. Nu orice relație durează o viață întreagă, iar acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Totuși, una dintre cele mai comune situații este cea în care perechea noastră ne rănește și ne face să ne dorim să punem capăt acelei legături cât mai repede.

De ce ne te rănesc bărbații? Ei bine, uneori acest lucru mai depinde și de personalitatea ta, dar și de comportamentul pe care îl ai. Cum roata mereu se întoarce, fii sigură că toate acțiunile tale vor fi răsplătite pe măsură. Totuși, aici mai intervin și defectele zodiei tale, care nu sunt de ignorat. Berbecul poate fi rănit din cauza aroganței sale, pe când Racul are de suferit din cauza faptului că este foarte sensibil. Află cum vei fi rănită de bărbați în iubire mai jos!

De ce ai fost parasita, in functie de zodia lui

De ce ai fost parasita, in functie de zodia lui

O despartire este intotdeauna dureroasa, indiferent daca decizia ati luat-o impreuna sau doar unul din voi si-a dorit acest lucru. Daca nu a fost ideea ta, afla ce anume l-ar fi putut determina pe iubitul tau sa renunte la relatia voastra.

articol de știri Citeste mai mult

Iată de ce te rănesc bărbații în dragoste, în funcție de zodie!

Berbec

Deși majoritatea bărbaților sunt atrași de spiritul tău de aventură și de curaj, ambele caracteristici făcându-te un partener de călătorii excelent, se pare că anumite trăsături de caracter te fac să fii uneori victima acestora. Ești o femeie destul de arogantă, care are impresia că le știe pe toate. Acest lucru te face insensibilă față de cel drag în cele mai nepotrivite momente. Din acest motiv, nici să nu te mire faptul că te părăsi atunci când te vei aștepta mai puțin.

Taur

Viața alături de această femeie poate fi minunată dacă materialismul nu ar face-o să fie într-o continuă goană după bani. Deși își poate iubi cu adevărat partenerul, situația financiară a acestuia va cântări întotdeauna în deciziile pe care le va lua nativa. Pentru a-i plăti cu aceeași monedă, cel drag o va răni de câte ori va avea ocazia și va încerca să îi demonstreze că sunt alte lucruri mai importante ca banii.

Gemeni

Ești o femeie intelectuală, amuzantă și comunicativă. Totuși, într-o relație de dragoste tinzi să fii destul de superficială și să ai sentimente volatile. Nici să nu te mire că cel drag îți va copia comportamentul și te va face să te simți la fel de mizerabil ori de câte ori va avea ocazia.