Balanta

Lasi lucrurile sa decurga lent, nu grabesti nimic si esti un pic nesigura la inceputul unei relatii, pentru ca te temi sa nu-ti pierzi timpul alaturi de barbatul nepotrivit. Inainte de toate, vrei sa te convingi ca merita sa va petreceti restul vietii impreuna.

Scorpion

Esti foarte senzuala si nu ramai indiferenta cand intalnesti un barbat atragator, chiar daca esti deja „luata“. Iti controlezi perfect atractia si nu-i cedezi, dar nu poti sa nu te intrebi daca partenerul tau n-ar calca stramb intr-o situatie similara. Teama ta cea mare este sa fii inselata si sa nu afli.

Ce fel de partener ti se potriveste in functie de zodie

Ce fel de partener ti se potriveste in functie de zodie

Esti in cautarea jumatatii si vrei sa stii care este zodia cea mai compatibila cu a ta sau esti deja intr-o relatie si iti doresti sa vezi daca persoana iubita este cea aleasa si din acest punct de vedere?

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

Te ingrozeste gandul ca, odata casatorita si la casa ta, partenerul nu te va mai vedea ca pe o iubita, ci ca pe o gospodina care pregateste masa si are grija de copii. Preferi sa locuiesti singura decat sa te trezesti intr-o astfel de ipostaza ingrata.