Balanta

Lasi lucrurile sa decurga lent, nu grabesti nimic si esti un pic nesigura la inceputul unei relatii, pentru ca te temi sa nu-ti pierzi timpul alaturi de barbatul nepotrivit. Inainte de toate, vrei sa te convingi ca merita sa va petreceti restul vietii impreuna.

Scorpion

Esti foarte senzuala si nu ramai indiferenta cand intalnesti un barbat atragator, chiar daca esti deja „luata“. Iti controlezi perfect atractia si nu-i cedezi, dar nu poti sa nu te intrebi daca partenerul tau n-ar calca stramb intr-o situatie similara. Teama ta cea mare este sa fii inselata si sa nu afli.

Horoscopul indian îți oferă informații prețioase despre tine. Tu știi ce zodie ești?

Horoscopul indian îți oferă informații prețioase despre tine. Tu știi ce zodie ești?

Horoscopul indian este diferit de cel european prin faptul că este alcătuit din mai multe semne, mai exact din 36 de decade. Altfel spus, fiecărei perioade de zece zile din an îi corespunde o anumită zodie. Mai mult, acesta nu are drept scop să ghicească

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

Te ingrozeste gandul ca, odata casatorita si la casa ta, partenerul nu te va mai vedea ca pe o iubita, ci ca pe o gospodina care pregateste masa si are grija de copii. Preferi sa locuiesti singura decat sa te trezesti intr-o astfel de ipostaza ingrata.