Ne este deja foarte clar că ne-am născut într-un anume semn zodical, dar dincolo de trăsăturile generale şi de influenţa sistemului solar, avem şi o parte întunecată pe care o purtăm cu noi inevitabil – umbra fiecărei zodii, o distorsionare a energiei propriului sistem solar.

Berbec

Partea întunecată a Berbecului îl suprinde pe acesta nestatornic, deloc tenace, un o viaţă haotică în care nu îşi găseşte locul niciunde şi lângă nicio persoană.

5 femei din zodiac care gândesc ca un bărbat

5 femei din zodiac care gândesc ca un bărbat

Femeile sunt femei, iar bărbații sunt bărbați, ar spune unii.

articol de știri Citeste mai mult

Un Berbec desăvârşit este tocmai opusul descrierii anterioare, purtând cu el semnul unui învingător, dar din păcate, latura aceasta negativă se manifestă frecvent la persoanele născute sub acest semn zodiacal.

Taur

Umbra Taurui constă în lenea de a realiza lucruri mai complexe decât ecele strict necesare pentru a supravieţui.

Aşadar, pe de o parte cipsa de patos şi dorinţa de a se relaxa continuu, pe de altă parte Taurii care sunt avizi după experienţe intense şi senzaţii tari.

În mod normal, semnul zodiacal Taur este înclinat spre îndeplinirea unor lucruri extrem de importante pentru el, pentru cei din jur, pentru omenire.

Care sunt cele doua fete ale personalitatii tale?

Care sunt cele doua fete ale personalitatii tale?

Toti avem o parte buna si una rea. In horoscopul indian, ele sunt reprezentate de animale sau zeitati. Afla care corespund zilei tale de nastere si unele detalii ascunse despre personalitatea ta.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Faţa ascunsă a unui nativ din Gemeni este întruchiparea curiozităţii duse la extrem – informaţii de la o persoană la alta, conversaţii bolnăvicioase, contacte numeroase, lipsa unei constanţe.

Gemenii veritabil analiează toate informaţiile pe care le primesc, citesc oamenii, cunosc diferenţa dintre fals şi adevărat.