Ne este deja foarte clar că ne-am născut într-un anume semn zodical, dar dincolo de trăsăturile generale şi de influenţa sistemului solar, avem şi o parte întunecată pe care o purtăm cu noi inevitabil – umbra fiecărei zodii, o distorsionare a energiei propriului sistem solar.

Berbec

Partea întunecată a Berbecului îl suprinde pe acesta nestatornic, deloc tenace, un o viaţă haotică în care nu îşi găseşte locul niciunde şi lângă nicio persoană.

7 femei ideale pe care nu trebuie să le lași niciodată să iasă din viața ta, conform zodiacului

Un Berbec desăvârşit este tocmai opusul descrierii anterioare, purtând cu el semnul unui învingător, dar din păcate, latura aceasta negativă se manifestă frecvent la persoanele născute sub acest semn zodiacal.

Taur

Umbra Taurui constă în lenea de a realiza lucruri mai complexe decât ecele strict necesare pentru a supravieţui.

Aşadar, pe de o parte cipsa de patos şi dorinţa de a se relaxa continuu, pe de altă parte Taurii care sunt avizi după experienţe intense şi senzaţii tari.

În mod normal, semnul zodiacal Taur este înclinat spre îndeplinirea unor lucruri extrem de importante pentru el, pentru cei din jur, pentru omenire.

Cât de răutăcioase sunt femeile în funcţie de zodie

Gemeni

Faţa ascunsă a unui nativ din Gemeni este întruchiparea curiozităţii duse la extrem – informaţii de la o persoană la alta, conversaţii bolnăvicioase, contacte numeroase, lipsa unei constanţe.

Gemenii veritabil analiează toate informaţiile pe care le primesc, citesc oamenii, cunosc diferenţa dintre fals şi adevărat.