Defectele bărbaților, în funcție de zodie

Atunci când simți fluturi în stomac, ți se pare că alesul inimii tale este bărbatul perfect. Însă, și bărbații au defectele lor, care sunt caracteristice zodiilor. Descoperă care sunt acestea!

Cât de vulnerabili sunteţi în funcţie de zodie şi cum vă exprimaţi fricile

Cât de vulnerabili sunteţi în funcţie de zodie şi cum vă exprimaţi fricile

Înțelegând modul în care suntem vulnerabili nu este ușor. Indiferent de teama pe care ne-o provoacă, este un aspect foarte important al personalității noastre. Nu este surprinzător faptul că fiecare zodie are propriul mod în care își exprimă vulnerabil

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Deși la prima vedere cu greu i-ai putea găsi un cusur,bărbatul născut sub acest semn zodiacal,este extrem de posesiv. Atunci când se implică într-o relație o face cu toată inima și din acest motiv îi este mereu frică că te va pierde. Să nu te miri dacă-ți va controla pe ascuns telefonul sau dacă va scrâșni din dinți puțin când va auzi că vrei să ieși în oraș doar cu fetele.

Taur

Adori să ieși cu prietenele tale la cumpărături,iar dacă ai văzut o rochiță care-ți place extrem de mult nu eziți să ți-o achiziționezi. Ei bine,toate aceste mici plăceri vor deveni istorie dacă nu vei găsi o modalitate prin care să temperezi zgărcenia bărbatului Taur. Este ceva mai calculat din fire și-și înnoiește garderoba cu un obiect vestimentar doar dacă are absolută nevoie de el. Privește și partea pozitivă a lucrurilor,deoarece alături de ei vei avea mereu economii.

Gemeni

Principalul defect al celui născut în această zodie este faptul că este extrem de independent. Nu te va întreba niciodată ce planuri ai,nu se va consulta cu tine într-o problemă ce vă privește pe amândoi,ci va lua de fiecare dată singur deciziile,pe care ți le va comunica ulterior. Cu alte cuvinte,el va fi cocoșul în casă și va trebui să te încrezi în hotărârile lui,fără a avea prea multe cuvinte de spus.