Defectele fiecarei zodii

Berbec: „Eu am dreptate”


Orgoliul nu este o calitate, iar Berbecul este o victima a mandriei. Trebuie sa aiba ultimul cuvant si nu accepta parerea altuia. Pentru ca e genul care nu se da batut si face multe sacrificii pentru a-si indeplini telul, Berbecul are tendinta sa devina un mic dictator. Uneori, chiar brutal si lipsit de scrupule. Faptul ca incearca sa le impuna celorlalti modul sau de a gandi atrage multe antipatii. Cat despre tact si diplomatie, ele nu au ce cauta in arsenalul lui de lupta.

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Fiecare persoană în parte îşi doreşte să se simtă iubită în felul său. Uneori, poate nu ştii să îţi arăţi afecţiunea faţă de partener, motiv pentru care se poate simţi neglijat. Află care este cea mai bună cale spre inima sa şi cum trebuie să îl tratezi,

articol de știri Citeste mai mult

Taur: „Ba e al meu”


Incapatanarea si comoditatea sunt marile defecte ale Taurului.Nu accepta provocari sau se complace in situatii nefericite doar fiindca e „rau cu rau, dar mai rau e fara rau”. Se ataseaza de lucruri sau oameni, devenind fixist si de o posesivitate bolnavicioasa. Ii place sa acumuleze si are tendinta de a fi avar. Este foarte pretentios cu cei din jur, asteptand de la ei mult, nu accepta compromisuri si este dominat de prejudecati.

Rac: „Nu prea am incredere”


Are dezavantajul de a fi un mare sentimental. Lucru care-l face usor santajabil, neincrezator, daca se intampla sa se pacaleasca. Pune la suflet jignirile si devine suspicios. Face fixatii pentru amintiri si daca ramane fara ele devine insuportabil. Desi ii place sa fie in centrul atentiei, este un timid. Pentru cei din jur un astfel de om poate parea de neinteles, mai ales ca e dominat de inhibitii si cade in extreme: ori este un habotnic desavarsit, ori un ateu convins.