Descifreaza nevoile emotionale ale barbatilor zodiacului

De cate ori nu te-a deranjat ceva ce a spus sau nu a spus iubitul tau, de cate ori nu te-ai suparat din cauza a ceva ce a facut sau nu a facut, concluzionand cu frustrare ca „barbatii tot barbati”?

Cum iti dai seama ca te-ai indragostit, in functie de zodia pe care o ai

Cum iti dai seama ca te-ai indragostit, in functie de zodia pe care o ai

Citeste mai jos cum iti poti da seama ca esti indragostita, in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

articol de știri Citeste mai mult

In multe dintre discutiile intre femei se ajunge deseori la genul acesta de concluzie: atunci cand nu intelegi gesturile sau cuvintele partenerului, dai vina pe simplul fapt ca e barbat, deci cumva genetic incapabil sa te inteleaga sau, si mai important, sa se faca inteles.

Ceea ce trebuie sa stii este ca studiile confirma ca barbatii si femeile se aseamana mai mult decat pare la prima vedere – au aproape aceeasi structura a creierului si nevoi emotionale similare.

Doar ca barbatii au fost invatati inca din copilarie sa pretuiasca valori „traditional masculine”, ceea ce inseamna ca trebuie sa-si tina sub lacat emotiile si sa nu-si arate niciodata vulnerabilitatea.

Dar asta nu inseamna ca nu au nevoie de intelegere si de satisfacerea nevoilor emotionale primare. Daca nu stii care sunt acelea (pentru ca nu-ti spune!) poate te ajuta cateva indicii provenite din zodia in care s-a nascut.

Zodiile între mit și realitate. Uite ce e adevărat și ce nu despre zodia ta!

Zodiile între mit și realitate. Uite ce e adevărat și ce nu despre zodia ta!

Pe seama zodiilor circulă tot felul de mituri, zvonuri și neadevăruri, care ar putea fi dureroase pentru cei mai sensibili. Iată cum sunt zodiile între mit și realitate, ce e adevărat despre ele și ce constituie doar a perceptie falsa.

articol de știri Citeste mai mult

Iata care sunt nevoile emotionale ale barbatilor zodiacului.


Berbec


Berbecul sau alt semn de foc isi doreste sa fie apreciat. Mai mult din partea prietenilor si familiei decat din partea sefilor.

Daca are ascendentul intr-un semn de aer, are nevoie de mai multa libertate, mai ales in cuplu. Daca ascendentul sau este intr-un semn de pamant, atunci primeaza nevoile materiale in fata celor spirituale.

Taur


Taurul are nevoie de cele mai multe ori de o oaza de liniste, intrucat nu isi exteriorizeaza sentimentele usor.

Este foarte sensibil si isi doreste cu tot dinadinsul sinceritate din partea celor cu care interactioneaza. Nevoia de a nu fi mintit este cea mai mare dintre toate.

Gemeni


Geamanul este ceva mai complicat. Capricios din fire, azi vrea totul, maine nu mai vrea nimic din ce a avut ieri. Manifesta o dorinta acerba de a fi inteles, si nu doar din complezenta. Stima de sine primeaza la acesta.

Satisfactia cea mai mare este reprezentata de recunoasterea calitatilor si realizarilor personale la acest nativ, intrucat isi doreste sa fie validat.