Destinul sentimental al fiecarei zodii

Afla ce spun astrele despre destinul tau in viata sentimentala si despre viitorul tau.Asa ca hai sa incepem.

Ce tip de inteligență ai în funcție de zodie

Ce tip de inteligență ai în funcție de zodie

Deși mulți asociază inteligența cu un IQ ridicat, acest lucru nu este pe deplin adevărat. Există mai multe tipuri de inteligență ce țin de adaptabilitatea noastră și de ușurința cu care facem anumite lucruri. Până acum 25 de ani, se credea că există doar

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Berbecii au o viata plina de aventuri amoroase,fiind in permanenta in cautarea sufletului pereche.In momentul in care simta ca si-a gasit jumatatea,berbecul se linisteste,devine matur,serios si incearca sa mentina vie relatia.

Taur

Nativii din aceasta zodie sunt foarte emotivi,se indragostesc repede si se ataseaza usor de persoane.Despartirile sunt foarte dureroase pentru tauri si greu trec peste un astfel de impas.Insa taurii isi gasesc jumatatea,care sta chiar in fata lor.Cand isi vor da seama,se vor dedica trup si suflet.

Gemeni

Libertatea,independenta este cheia unei relatii reusite pentru un geaman.Din pacate,gemenii nu cred intr-un singur suflet pereche.Pentru ei,exista o multime de suflete pereche,indragostindu-se mereu si lasand soarta sa decida pentru ei.