Din tainele zodiacului egiptean

Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

Ingerii pazitori ai semnelor zodiacale

Ingerii pazitori ai semnelor zodiacale

Inca de la nastere, fiecare fiinta umana este lasata sub protectia unui inger pazitor care are sarcina precisa de a o asista in orice moment al vietii sale, fara s-o abandoneze niciodata. Fiecare persoana are deci propriul sau inger pazitor, indiferent de

articol de știri Citeste mai mult

Sfinx 27 decembrie-25 ianuarie

Flexibilitate

Persoanele născute în această perioadă îşi pot schimba ușor atitudinea în funcție de situaţie. Sunt cunoscute drept foarte riguroase și disciplinate,ceea ce nu le face însă să fie și foarte sensibile. Chiar dacă la exterior par pline de umor şi zeflemitoare,aceste persoane ascund o fire serioasă şi discretă. Marele lor defect:iau deseori decizii greşite şi asta mai ales din cauza orgoliului. Profesional,preferă un serviciu în care pot fi propriii şefi (ca și acasă) pentru că nu suportă să le spună cineva ce să facă.


Shu 26 ianuarie – 24 februarie

Talent

Plini de umor,conștiincioși şi creativi – trei cuvinte care descriu perfect persoanele născute sub acest semn. Atunci când li se dă ocazia să-şi dovedească talentul,impresionează prim munca bine făcută. Însă nativii din această zodie sunt predipsuşi deseori să greşească. S-ar putea să fie de vină latura lor ezitantă. Li se potrivesc posturile în consultanţă şi în asistenţă socială.

Cum sa cuceresti inima unui barbat in functie de zodie

Cum sa cuceresti inima unui barbat in functie de zodie

Or fi barbatii aproximativ la fel, insa cand vine vorba de dragoste, sunt foarte diferiti. Astrologii au gasit cateva caracteristici comune, specifice fiecarei zodii in parte

articol de știri Citeste mai mult


Isis 25 februarie – 26 martie

Intuiţie

Cum Isis este zeiţa disciplinei,nici nativiii din această zodie nu pot fi diferiți. Sunt încrezători în puterile lor,sunt de cuvânt și au idealuri clare. Acţiunile lor se bazează pe logică şi intuiţie şi tind să analizeze problemele din mai multe perspective. În general,nu au relații conflictuale cu cei din jur,mai ales că îi ajută și simţul umorului. Din păcate,tind să devină obsedaţi de anumite idei şi se retrag atunci când problemele devin serioase. Li se potrivesc ca o mănuşă locurile de muncă unde au de-a face cu fotografia,arta și publicitatea.