Din tainele zodiacului egiptean

Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

Concepții greșite despre fiecare zodie în parte

Concepții greșite despre fiecare zodie în parte

Fiecare zodie are calitățile sale unice care au puterea de a-i atrage pe cei din jur. În același timp, oamenii pot înțelege greșit anumite comportamente, având tendința să pună etichete. Iată care concepțiile greșite despre fiecare zodie în parte!

articol de știri Citeste mai mult

Sfinx 27 decembrie-25 ianuarie

Flexibilitate

Persoanele născute în această perioadă îşi pot schimba ușor atitudinea în funcție de situaţie. Sunt cunoscute drept foarte riguroase și disciplinate,ceea ce nu le face însă să fie și foarte sensibile. Chiar dacă la exterior par pline de umor şi zeflemitoare,aceste persoane ascund o fire serioasă şi discretă. Marele lor defect:iau deseori decizii greşite şi asta mai ales din cauza orgoliului. Profesional,preferă un serviciu în care pot fi propriii şefi (ca și acasă) pentru că nu suportă să le spună cineva ce să facă.


Shu 26 ianuarie – 24 februarie

Talent

Plini de umor,conștiincioși şi creativi – trei cuvinte care descriu perfect persoanele născute sub acest semn. Atunci când li se dă ocazia să-şi dovedească talentul,impresionează prim munca bine făcută. Însă nativii din această zodie sunt predipsuşi deseori să greşească. S-ar putea să fie de vină latura lor ezitantă. Li se potrivesc posturile în consultanţă şi în asistenţă socială.

Cât de norocoasă eşti în funcţie de zodie. Ce ţi-au pregătit astrele

Cât de norocoasă eşti în funcţie de zodie. Ce ţi-au pregătit astrele

Cu siguranta te-ai gandit cat de norocoasa esti, insa stiai ca acest lucru s-ar putea datora zodiei tale?

articol de știri Citeste mai mult


Isis 25 februarie – 26 martie

Intuiţie

Cum Isis este zeiţa disciplinei,nici nativiii din această zodie nu pot fi diferiți. Sunt încrezători în puterile lor,sunt de cuvânt și au idealuri clare. Acţiunile lor se bazează pe logică şi intuiţie şi tind să analizeze problemele din mai multe perspective. În general,nu au relații conflictuale cu cei din jur,mai ales că îi ajută și simţul umorului. Din păcate,tind să devină obsedaţi de anumite idei şi se retrag atunci când problemele devin serioase. Li se potrivesc ca o mănuşă locurile de muncă unde au de-a face cu fotografia,arta și publicitatea.