Din tainele zodiacului egiptean

Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

Trăsătura surprinzătoare a fiecărei zodii

Trăsătura surprinzătoare a fiecărei zodii

Se știe că Berbecii sunt impulsivi, Racii emotivi, Fecioarele perfecționiste, dar prima impresie nu-ți spune nici pe departe totul despre un om sau despre o zodie. Descoperă trăsăturile secrete, dar la fel de reale ale fiecărui semn zodiacal.

articol de știri Citeste mai mult

Sfinx 27 decembrie-25 ianuarie

Flexibilitate

Persoanele născute în această perioadă îşi pot schimba ușor atitudinea în funcție de situaţie. Sunt cunoscute drept foarte riguroase și disciplinate,ceea ce nu le face însă să fie și foarte sensibile. Chiar dacă la exterior par pline de umor şi zeflemitoare,aceste persoane ascund o fire serioasă şi discretă. Marele lor defect:iau deseori decizii greşite şi asta mai ales din cauza orgoliului. Profesional,preferă un serviciu în care pot fi propriii şefi (ca și acasă) pentru că nu suportă să le spună cineva ce să facă.


Shu 26 ianuarie – 24 februarie

Talent

Plini de umor,conștiincioși şi creativi – trei cuvinte care descriu perfect persoanele născute sub acest semn. Atunci când li se dă ocazia să-şi dovedească talentul,impresionează prim munca bine făcută. Însă nativii din această zodie sunt predipsuşi deseori să greşească. S-ar putea să fie de vină latura lor ezitantă. Li se potrivesc posturile în consultanţă şi în asistenţă socială.

Care este primul aspect pe care-l observi la cei din jur în funcție de zodie

Care este primul aspect pe care-l observi la cei din jur în funcție de zodie

Orice persoană are tendința să observe anumite lucruri la cei din jur, unele dintre acestea fiind chiar inexistente pentru alții. Felul cum mergi, cum te enervezi sau orice altceva, pentru unii sunt chiar niște semnale de alarmă.

articol de știri Citeste mai mult


Isis 25 februarie – 26 martie

Intuiţie

Cum Isis este zeiţa disciplinei,nici nativiii din această zodie nu pot fi diferiți. Sunt încrezători în puterile lor,sunt de cuvânt și au idealuri clare. Acţiunile lor se bazează pe logică şi intuiţie şi tind să analizeze problemele din mai multe perspective. În general,nu au relații conflictuale cu cei din jur,mai ales că îi ajută și simţul umorului. Din păcate,tind să devină obsedaţi de anumite idei şi se retrag atunci când problemele devin serioase. Li se potrivesc ca o mănuşă locurile de muncă unde au de-a face cu fotografia,arta și publicitatea.