Dragostea sau banii? Ce aleg zodiile în viață?

Dragostea sau banii este una dintre veșnicele dileme cu care se confruntă oamenii aproape în fiecare zi. Unii se lasă ghidați de sentimente și fac alegerea cu inima, în timp ce alții prețuiesc mai mult bunurile financiare.

Horoscop: Ce le enerveaza pe femei cel mai mult in functie de zodie

Horoscop: Ce le enerveaza pe femei cel mai mult in functie de zodie

Pe toti ne enerveaza cate ceva, dar unele sunt…scrise in stele. Prin urmare, in functie de zodia careia ii apartii, vei fi deranjata de anumite lucruri.

articol de știri Citeste mai mult

Tu ce ești dispusă să alegi în viață, în funcție de zodia în care te-ai născut?

Ce le inspiră pe zodii: iubirea ori bunurile materiale?

Berbec


Berbecii nu sunt neapărat firi materialiste, însă nici nu se lasă purtați de valurile iubirii. Într-adevăr, sunt firi pasionale și impulsive, dar odată ce au căpătat experiență de viață, știu să pună totul în balanță. Mai degrabă vor să îmbine utilul cu plăcutul. Prin urmare, nu i-ar deranja dacă cel cu care vor să aibă o relație stă bine și cu bugetul.

Taur


Taurii nu se lasă cuceriți de valoarea banului, ci au alte principii în viață. Ei se dedică trup și suflet carierei lor, iar atunci când întâlnesc persoana potrivită, nu îi interesează atât de mult cum stă ea cu banii. Nativii preferă să aibă bugetul lor bine pus la punct, nu să depindă de partenerul de cuplu.

Cel mai periculos aspect al personalității fiecărei zodii

Cel mai periculos aspect al personalității fiecărei zodii

Ca și trăsătură de caracter, nivelul de pericol pe care ceilalți ți-l atribuie nu este întotdeauna o caracteristică negativă. De fapt, câteva dintre cele mai periculoase lucruri sunt necesare supraviețuirii, cum ar fi veninul unui șarpe sau colții unui ti

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Chiar dacă nu vor să recunoască, Gemenilor le curge sânge materialist prin vene. Poate că la începutul relației nu vor avea prea multe pretenții de la partenerul lor, dar își vor schimba părerea când vor observa că trebuie să renunțe la multe plăceri din cauza banilor. Dacă el nu va fi dispus să își înmulțească banii, va avea de suferit în dragoste.