Experientele vietilor trecute si zodia ta actuala


Despre reîncarnare vorbeşte filosofia orientală, dar o fac şi astrologii. Karma reprezintă experienţa trecută, dar şi bagajul cu care venim în această viaţă şi care ne poate ajuta sau nu. Karma negativă înseamnă tot ce am greşit sau n-am reuşit să îndeplinim în vieţile trecute, probleme pe care le tot cărăm după noi pentru a le rezolva, iar karma pozitivă vorbeşte despre aptitudini şi modul în care am învăţat să facem faţă unor situaţii dificile. În astrologie, karma este reprezentată de Nodul Sud.

Horoscopul indian îți oferă informații prețioase despre tine. Tu știi ce zodie ești?

Horoscopul indian îți oferă informații prețioase despre tine. Tu știi ce zodie ești?

Horoscopul indian este diferit de cel european prin faptul că este alcătuit din mai multe semne, mai exact din 36 de decade. Altfel spus, fiecărei perioade de zece zile din an îi corespunde o anumită zodie. Mai mult, acesta nu are drept scop să ghicească

articol de știri Citeste mai mult

Fiecare existenţă, o nouă misiune
Unii îi spun lecţie, alţii o numesc misiune. Oricum i-ai zice, e vorba de ceva ce trebuie să faci în plus faţă de îndatoririle vieţilor anterioare, iar Nodul Nord de pe harta astrală îţi spune ce ai de făcut. Prin urmare, este necesar să îţi întocmeşti această hartă fie apelând la un astrolog, fie consultând site-uri specializate în analize astrologice.

Secretele nodurilor lunare
Aceste noduri sunt puncte pe harta astrală determinate prin intersecţia orbitei Lunii cu planul mişcării Pământului (se calculează uşor, cu ajutorul unui program). De ce tocmai cu Luna şi nu altă planetă? Pentru că ea reprezintă sentimentele, emoţiile şi imaginea pe care o avem despre noi fără a ţine cont de ceea ce ne spun ceilalţi. Nodul Nord lunar vorbeşte despre lecţia vieţii acesteia.

Ce aducem din alte vieţi
Nodul Sud vorbeşte despre simţuri şi atitudini, motivaţii, obstacole şi chiar persoane care ţi-au împiedicat evoluţia şi pentru care poţi avea sentimente de furie. Iată ce „balast“ cărăm după noi, în funcţie de zodia în care se află acest nod:

Berbec

ai venit din vieţile anterioare cu neîncredere în forţele proprii şi asta te-a împiedicat să-ţi atingi scopurile. Fii mai îndrăzneţ şi încrezător!

Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Cele mai multe dintre noi ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, suntem obligate de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătățim realitatea sau, de ce nu, să o schimbăm. Iată ce minciuni spun femeile în funcție de zodie. În caz c

articol de știri Citeste mai mult


Taur

în vieţile anterioare, ai adunat averi, ai fost avar şi avid de putere. Acum, trebuie să schimbi macazul şi să trăieşti mai simplu.


Gemeni

ai trăit fără a ţine cont de părerile altora, iar acum trebuie să înveţi să accepţi sfaturile celor din jur şi să dai socoteală.


Rac

ţi-ai concentrat acţiunile doar pentru dezvoltarea carierei şi ţi-a negat sentimentele. Acum, trebuie să înveţi să-ţi asculţi inima.


Leu

în vieţile anterioare, ai avut parte de sprijinul prietenilor, dar acum nu mai ai acest ajutor şi trebuie să te descurci pe cont propriu, fără să te superi pe cei din jur.


Fecioară

ai trăit înconjurat de multă suferinţă şi ai suferit şi tu. De aceea, ai venit cu tot felul de temeri din vieţile anterioare. Trebuie să-ţi înfrângi fricile şi să scapi de ideea de pericol iminent.