Fă-l dependent de tine, în funcţie de zodia lui!

Atunci când întâlnim o persoană care ne place, vrem să-i intrăm în graţii şi facem tot posibilul să ne placă. Astfel, în funcţie de caracteristicile zodiei, ne putem cuceri partenerul prin gesturi, cuvinte, comportament şi senzualitate.

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Fiecare persoană în parte simte dragostea în mod diferit. Dacă pentru unii e o simplă nevoie de atașament, pentru alții iubirea înseamnă totul. Află cum îți dorești să fii iubită și ce reprezintă dragostea pentru tine în funcție de semnul zodiacal!

articol de știri Citeste mai mult

Iată cum poți să-ți atragi partenerul, în funcție de zodia în care s-a născut!

Berbec


Berbecilor le place o femeie plină de viaţă, puternică şi încrezătoare cu care să poate merge la drum fără teamă. Nativii din zodia aceasta sunt imprevizibili şi prinşi de spiritul libertăţii, aşa că este recomandat pentru tine să fii tolerantă şi să-i dai libertate, astfel încât Berbecul să aibă libertate de mişcare.

Romantismul este important pentru ei, aşa că scoate-ţi în evidenţă trăsăturile feminine pentru a-l fermeca pe loc. Gesturile care-ţi scot în evidenţă trăsăturile frumoase te pot diferenţia de celelalte femei.

Taur


Taurii sunt persoane raţionale, cu picioarele pe pământ şi practici. Având aceste caracteristici, îşi doresc alături de ei o persoană cu aceleaşi trăsături, care să-i înţeleagă şi să-i accepte aşa cum sunt. Pe de altă parte, Taurului nu-i lipseşte romantismul şi îi place să pregătească tot felul de surprize femeii de lângă el. Fiind o persoană impunătoare, cu o personalitate puternică, îi place abundenţa. Calitatea este importantă pentru el, aşa că o femeie care apreciază aceste lucruri va fi pe lista preferinţelor unui nativ din zodia Taur.

Afla ce obsesii si ce fixatii ai in functie de ZODIA TA

Afla ce obsesii si ce fixatii ai in functie de ZODIA TA

Fiecare dintre noi are cate o “ pasarica” sau o obsesie pentru un anumit lucru, sau un principiu care ii marcheaza viata. Desi ne dorim sa citim la descrierile zodiilor numai lucruri pozitive despre noi, situatia nu e chiar asa. Chiar daca unii nu recunos

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Comunicarea este cuvântul-cheie pentru bărbatul din zodia Gemeni, aşa că fii cât mai deschisă şi sinceră şi abordează subiecte interesante pentru a-i capta atenţia. Şi el este la fel de deschis. Așadar, din acest punct de vedere, nu ar trebui să fie o problemă de relaţionare între voi.

Surprinde-l şi nu lăsa ca momentele monotone să intervină în relaţia voastră, pentru că asta îl va îndepărta. Gemenilor le place să fie înconjuraţi de femei care se bucură de viaţă. Scoate la iveală latura aceasta din tine şi-l vei cuceri pe loc.