Fă-l dependent de tine, în funcţie de zodia lui!

Atunci când întâlnim o persoană care ne place, vrem să-i intrăm în graţii şi facem tot posibilul să ne placă. Astfel, în funcţie de caracteristicile zodiei, ne putem cuceri partenerul prin gesturi, cuvinte, comportament şi senzualitate.

Sfaturi pentru zodii de la astre

Sfaturi pentru zodii de la astre

Astrologia este un domeniu foarte complicat, atât din punct de vedere matematic, cât și filosofic. Doar persoanele care au o capacitate mare de înțelegere a semnelor astrale pot interpreta aceste fenomene și ne pot oferi informații valabile și ghidare spi

articol de știri Citeste mai mult

Iată cum poți să-ți atragi partenerul, în funcție de zodia în care s-a născut!

Berbec


Berbecilor le place o femeie plină de viaţă, puternică şi încrezătoare cu care să poate merge la drum fără teamă. Nativii din zodia aceasta sunt imprevizibili şi prinşi de spiritul libertăţii, aşa că este recomandat pentru tine să fii tolerantă şi să-i dai libertate, astfel încât Berbecul să aibă libertate de mişcare.

Romantismul este important pentru ei, aşa că scoate-ţi în evidenţă trăsăturile feminine pentru a-l fermeca pe loc. Gesturile care-ţi scot în evidenţă trăsăturile frumoase te pot diferenţia de celelalte femei.

Taur


Taurii sunt persoane raţionale, cu picioarele pe pământ şi practici. Având aceste caracteristici, îşi doresc alături de ei o persoană cu aceleaşi trăsături, care să-i înţeleagă şi să-i accepte aşa cum sunt. Pe de altă parte, Taurului nu-i lipseşte romantismul şi îi place să pregătească tot felul de surprize femeii de lângă el. Fiind o persoană impunătoare, cu o personalitate puternică, îi place abundenţa. Calitatea este importantă pentru el, aşa că o femeie care apreciază aceste lucruri va fi pe lista preferinţelor unui nativ din zodia Taur.

HOROSCOP: Cum să ne alegem soacra în funcție de zodie

HOROSCOP: Cum să ne alegem soacra în funcție de zodie

O luptă interminabilă sau o relație mamă-fiică? Niciodată nu vom ști cu exactitate dacă se aplică doar unul sau mai multe dintre aceste principii. Totuși, se pot depune eforturi din ambele părți pentru a împăca persoana aflată la mijloc – fiul, respectiv

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Comunicarea este cuvântul-cheie pentru bărbatul din zodia Gemeni, aşa că fii cât mai deschisă şi sinceră şi abordează subiecte interesante pentru a-i capta atenţia. Şi el este la fel de deschis. Așadar, din acest punct de vedere, nu ar trebui să fie o problemă de relaţionare între voi.

Surprinde-l şi nu lăsa ca momentele monotone să intervină în relaţia voastră, pentru că asta îl va îndepărta. Gemenilor le place să fie înconjuraţi de femei care se bucură de viaţă. Scoate la iveală latura aceasta din tine şi-l vei cuceri pe loc.