Fă-l dependent de tine, în funcţie de zodia lui!

Atunci când întâlnim o persoană care ne place, vrem să-i intrăm în graţii şi facem tot posibilul să ne placă. Astfel, în funcţie de caracteristicile zodiei, ne putem cuceri partenerul prin gesturi, cuvinte, comportament şi senzualitate.

Ce însemnătate are anul 2019 pentru fiecare semn zodiacal? Va fi un an al schimbărilor, dar benefic si constructiv

Ce însemnătate are anul 2019 pentru fiecare semn zodiacal? Va fi un an al schimbărilor, dar benefic si constructiv

Cum va arăta 2019 în funcție de semnul zodiacal? Dragoste și previziuni ale vieții din 2019 pentru fiecare semn astrologic În ciuda complexității sale, astrologia rămâne extraordinar de simplă. Acesta oferă un sistem de simboluri seculare care rezumă asp

articol de știri Citeste mai mult

Iată cum poți să-ți atragi partenerul, în funcție de zodia în care s-a născut!

Berbec


Berbecilor le place o femeie plină de viaţă, puternică şi încrezătoare cu care să poate merge la drum fără teamă. Nativii din zodia aceasta sunt imprevizibili şi prinşi de spiritul libertăţii, aşa că este recomandat pentru tine să fii tolerantă şi să-i dai libertate, astfel încât Berbecul să aibă libertate de mişcare.

Romantismul este important pentru ei, aşa că scoate-ţi în evidenţă trăsăturile feminine pentru a-l fermeca pe loc. Gesturile care-ţi scot în evidenţă trăsăturile frumoase te pot diferenţia de celelalte femei.

Taur


Taurii sunt persoane raţionale, cu picioarele pe pământ şi practici. Având aceste caracteristici, îşi doresc alături de ei o persoană cu aceleaşi trăsături, care să-i înţeleagă şi să-i accepte aşa cum sunt. Pe de altă parte, Taurului nu-i lipseşte romantismul şi îi place să pregătească tot felul de surprize femeii de lângă el. Fiind o persoană impunătoare, cu o personalitate puternică, îi place abundenţa. Calitatea este importantă pentru el, aşa că o femeie care apreciază aceste lucruri va fi pe lista preferinţelor unui nativ din zodia Taur.

Abilitati paranormale: Tu stii care este puterea magica a zodiei tale?

Abilitati paranormale: Tu stii care este puterea magica a zodiei tale?

Cu totii am crezut macar o data in viata ca detinem abilitati de clarvazator. Acestea difera de la zodie la zodie – spre exemplu berbecii par a fi mereu in locul potrivit la momentul potrivit, in timp ce balantele par sa-i cunoasca pe cei din jur mai b

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Comunicarea este cuvântul-cheie pentru bărbatul din zodia Gemeni, aşa că fii cât mai deschisă şi sinceră şi abordează subiecte interesante pentru a-i capta atenţia. Şi el este la fel de deschis. Așadar, din acest punct de vedere, nu ar trebui să fie o problemă de relaţionare între voi.

Surprinde-l şi nu lăsa ca momentele monotone să intervină în relaţia voastră, pentru că asta îl va îndepărta. Gemenilor le place să fie înconjuraţi de femei care se bucură de viaţă. Scoate la iveală latura aceasta din tine şi-l vei cuceri pe loc.