Cu toţii zâmbim aprobator când, în horoscop, suntem lăudaţi pentru generozitatea, sensibilitatea sau bunătatea noastră, însă nu multe „portrete” zodiacale descriu, cu o sinceritate critică aproape dureroasă, feţele ascunse ale nativilor, aşa cum o face o astroloagă în cartea „Feţele întunecate ale zodiacului”.

Berbecul este în stare să îşi vândă organele pentru trofee

Lacomul, agresivul şi certăreţul Berbec este atât de energic, încăpăţânat şi morocănos încât ai putea să juri că este, permanent, un adolescent virgin, măcinat de problemele nemiloase ale pubertăţii.    Te înfurii din senin uneori, aşa că dispoziţia ta este un teren minat, alteori eşti la fel de pasiv precum o cărămidă. Poţi chiar şi să fii lovit cu una şi să nu reacţionezi. Pentru că eşti extrem de competitiv, trebuie să fii primul în orice, chiar şi la un concurs de scuipat la distanţă, şi eşti în stare să faci absolut orice pentru victorie.

Ce stil de flirt au zodiile: se pricep ori o dau in bara?

Ce stil de flirt au zodiile: se pricep ori o dau in bara?

Flirtul este floare la ureche pentru unii, parca s-ar fi nascut cu frazele potrivite in gura, iar pentru altii vorbele de cucerire aproape ca devin dureroase si pentru cei care ii aud. Daca n-ai inteles pana acum de unde provine aceasta diferenta uluitoar

articol de știri Citeste mai mult

Taurul este omul arginţilor

Persoanele care pot vedea binele în oricine spun că Taurii sunt persoane stabile, pe care te poţi baza. Realitatea este însă că, de fapt, aceşti nativi sunt incredibil de anoşti şi atât de căpoşi încât uneori nu îi poţi clinti nici cu bătaia.    Foarte multe femei au adormit de plictiseală în timpul sexului cu un bărbat Taur şi foarte mulţi bărbaţi şi-au pierdut erecţia din cauza pasivităţii pe care o afişează în dormitor femeile aflate în această zodie. Desigur, uneori eşti în stare să-ţi surprinzi partenerul sau partenera cu sesiuni amoroase pasionale, dar numai dacă partida de sex de desfăşoară la Disneyland, într-o zi în care ai câştigat premiul cel mare la loterie, ai luat ecstasy şi ai aflat că ai fost declarat cel mai frumos din lume. Eşti un om al lucrurilor materiale, aşa că fericirea ta se traduce prin mâncare bună, un cont bancar plin şi un model de top în dormitor. Oricât ai avea, nu este de ajuns, iar gândul că alţii o duc mai bine te ucide.

Gemenii şi dragostea de arginţi

Sub masca sincerităţii se ascunde un negustor şantajist, oportunist şi fără scrupule, care culege în permanenţă informaţii despre toţi cei cu care intră în contact. O face, desigur, pentru că este prevăzător – niciodată nu ştii cine-ţi devine duşman sau cum poţi folosi ce ştii în interes personal.    Îţi faci cu uşurinţă prieteni, dar mai ales duşmani, pentru că nu te dai în lături de la nimic când vine vorba de a reuşi. Eşti escrocul cu zâmbet incitant, căruia nimeni nu-i poate rezista, cel care le fură văduvelor pensiile, lasă bebeluşii fără biberoane şi şi-ar vinde şi mama pentru un pumn de arginţi. Narcisismul tău şi teama de responsabilităţi te transformă, parcă, într-un copil, dar, în mod paradoxal, unul aflat într-o permanentă criză a vârstei de mijloc. Veşnic imatur, eşti un cuceritor a cărui activitate preferată este să iubească, dar doar pentru câteva ore, pentru că ce-i prea mult strică.