FIECARE ZODIE ARE SECRETE! Afla care sunt ale partenerului tau!

Este parte a naturii umane sa ascunzi lucruri de altii, mai ales in situatiile in care acele informatii le-ar putea face rau. Totodata, este normal ca majoritatea oamenilor sa aiba o „parte secreta” pe care sa nu o impartaseasca cu alte persoane. 

Cele mai nepotrivite combinaţii de zodii: cu cine NU ar trebui să te cuplezi!

Cele mai nepotrivite combinaţii de zodii: cu cine NU ar trebui să te cuplezi!

Dragostea chiar doare! Poate nu tot timpul, dar cu siguranţă sunt momente când devine dureroasă, mai ales dacă avem un partener care ne face zile fripte. Cel puţin o dată-n viaţă, cu toţii am avut parte de o relaţie de cuplu nereuşită. Oricât de mult n

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Nativul Berbec este independent si se bucura de calatorie. El sau ea poate avea o agenda de calatorii in care te-a inclus pentru a cunoaste si alti oameni pe cont propriu. Fara niciun gand de a trisa, vor sa exploreze fete noi si locuri neatinse de oameni pana acum.

Taur

Nativul Taur se gandeste, cel mai probabil, sa triseze deoarece sunt foarte mandri de priceperea lor sexuala. Taurul se afla intr-o incercare de a proteja familia. Acesta este un semn cum ca „vrea sa obtina prajitura si sa o si manance”. Totodata, acesta este si un semn al secretului materialist. Adora lucrurile pe care sunt nevoiti sa cheltuie bani.

Gemeni

Nativul Gemeni poate fi necredincios si va ascunde diverse relatii de tine. Acesta va minti in legatura cu sentimentele pe care le are pentru altcineva chiar daca nu exista. Ei fac acest lucru pentru a fi cautati si atractivi.

Femeile Gemeni vor minti atunci cand isi vor cumpara ceva mai ales in cazurile in care dau bani pentru un obiect vestimentar sau o bijuterie.

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă,e posibil să

articol de știri Citeste mai mult