FIECARE ZODIE ARE SECRETE! Afla care sunt ale partenerului tau!

Este parte a naturii umane sa ascunzi lucruri de altii, mai ales in situatiile in care acele informatii le-ar putea face rau. Totodata, este normal ca majoritatea oamenilor sa aiba o „parte secreta” pe care sa nu o impartaseasca cu alte persoane. 

HOROSCOP: Cele mai bune calitati pentru fiecare zodie in parte

HOROSCOP: Cele mai bune calitati pentru fiecare zodie in parte

Ti s-a parut mereu ca ai ceva in plus fata de colegul tau de munca? Esti mai energica decat altii, sau pur si simplu te simti diferita? Astrele iti dau raspunsul la toate intrebarile tale.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Nativul Berbec este independent si se bucura de calatorie. El sau ea poate avea o agenda de calatorii in care te-a inclus pentru a cunoaste si alti oameni pe cont propriu. Fara niciun gand de a trisa, vor sa exploreze fete noi si locuri neatinse de oameni pana acum.

Taur

Nativul Taur se gandeste, cel mai probabil, sa triseze deoarece sunt foarte mandri de priceperea lor sexuala. Taurul se afla intr-o incercare de a proteja familia. Acesta este un semn cum ca „vrea sa obtina prajitura si sa o si manance”. Totodata, acesta este si un semn al secretului materialist. Adora lucrurile pe care sunt nevoiti sa cheltuie bani.

Gemeni

Nativul Gemeni poate fi necredincios si va ascunde diverse relatii de tine. Acesta va minti in legatura cu sentimentele pe care le are pentru altcineva chiar daca nu exista. Ei fac acest lucru pentru a fi cautati si atractivi.

Femeile Gemeni vor minti atunci cand isi vor cumpara ceva mai ales in cazurile in care dau bani pentru un obiect vestimentar sau o bijuterie.

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE. Cu ce TE VEI ZBATE IN 2019?

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE. Cu ce TE VEI ZBATE IN 2019?

Fiecare an aduce propriile sale provocari pentru fiecare harta natala, insa exista anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atat in bine cat si in termeni de provocari, zbateri, lupte interne sau cu exteriorul. 2019

articol de știri Citeste mai mult