FIECARE ZODIE ARE SECRETE! Afla care sunt ale partenerului tau!

Este parte a naturii umane sa ascunzi lucruri de altii, mai ales in situatiile in care acele informatii le-ar putea face rau. Totodata, este normal ca majoritatea oamenilor sa aiba o „parte secreta” pe care sa nu o impartaseasca cu alte persoane. 

Probleme de cuplu, în funcție de zodie

Probleme de cuplu, în funcție de zodie

Probleme în cuplu? Toți le experimentăm la un moment dat. Important e să știi cum să le depășești și să nu te lași afectată de impactul lor. Iată care sunt cele mai întâlnite probleme de cuplu în funcție de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Nativul Berbec este independent si se bucura de calatorie. El sau ea poate avea o agenda de calatorii in care te-a inclus pentru a cunoaste si alti oameni pe cont propriu. Fara niciun gand de a trisa, vor sa exploreze fete noi si locuri neatinse de oameni pana acum.

Taur

Nativul Taur se gandeste, cel mai probabil, sa triseze deoarece sunt foarte mandri de priceperea lor sexuala. Taurul se afla intr-o incercare de a proteja familia. Acesta este un semn cum ca „vrea sa obtina prajitura si sa o si manance”. Totodata, acesta este si un semn al secretului materialist. Adora lucrurile pe care sunt nevoiti sa cheltuie bani.

Gemeni

Nativul Gemeni poate fi necredincios si va ascunde diverse relatii de tine. Acesta va minti in legatura cu sentimentele pe care le are pentru altcineva chiar daca nu exista. Ei fac acest lucru pentru a fi cautati si atractivi.

Femeile Gemeni vor minti atunci cand isi vor cumpara ceva mai ales in cazurile in care dau bani pentru un obiect vestimentar sau o bijuterie.

Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie

Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie

La un moment dat în viața noastră de cuplu vom face o greșeală, pentru că ne mișcăm din inerție și, uneori, uităm sentimentele celui care ne însoțește. Poate prejudiciul făcut nu este rezolvat doar cu un „îmi pare rău”, dar va trebui să încercăm mai mult

articol de știri Citeste mai mult