Formula iubirii pentru fiecare zodie

Oamenii s-au folosit de fazele lunii dacă nu dintotdeauna, atunci măcar din cele mai vechi timpuri. Se știe că atunci când luna e în creștere e cel mai bine să te tunzi sau să-ți tai unghiile, pentru că vor crește mai repede și vor fi sănătoase. 

Cum îți rănești partenerul în funcție de zodie

Cum îți rănești partenerul în funcție de zodie

Dragostea nu este numai despre fericire și cele mai frumoase lucruri, ci poate aduce cu sine și dezamăgiri, eșecuri sau sentimente neîmpărtășite. În timp ce unii nativi iubesc și rănesc în același timp, alții se lasă conduși de trăirile de moment.

articol de știri Citeste mai mult

La fel și cu planificarea recoltelor sau chiar cu degustarea de vinuri. Toți avem luna într-un anumit semn zodiacal. Fiind atente la călătoria ei prin zodiac, ne putem planifica activitățile ca să obținem cele mai bune rezultate.

Sunt anumite semne zodiacale care se predau pasiunii și altele care n-o fac. Dacă vrei să-ți mai aromatizezi relația cu ceva condimente exotice, citește mai jos despre zodiile lunare și despre cum se manifestă ele atunci când vine vorba de dragoste:

Cele mai bune semne pentru pasiune

Scorpionul e binecunoscut pentru pasiunea cu care se predă plăcerii. Dacă ai luna în Scorpion nu încerca să-ți faci iubitul gelos fiindcă lucrurile s-ar putea să nu iasă așa cum își dorești.

Taurul e un semn căruia-i place iubirea în natură, dar în același timp e foarte romantic. Pune-ți deoparte niște ciocolată pentru după. Iubitului tău cu luna în Taur îi va plăcea asta. 

Cine îți este sortit în funcție de data nașterii

Cine îți este sortit în funcție de data nașterii

Suntem înconjurați de numere. Aceasta este realitatea. Cu toate acestea, puține dintre noi le acordăm atenție, asta dacă nu este vorba de bani! Numerele ne pot influența viața în moduri în care nici nu ne așteptăm! Data nașterii are o semnificație foarte

articol de știri Citeste mai mult