Formula iubirii pentru fiecare zodie

Oamenii s-au folosit de fazele lunii dacă nu dintotdeauna, atunci măcar din cele mai vechi timpuri. Se știe că atunci când luna e în creștere e cel mai bine să te tunzi sau să-ți tai unghiile, pentru că vor crește mai repede și vor fi sănătoase. 

Horoscop criminal: Cele mai periculoase zodii

Horoscop criminal: Cele mai periculoase zodii

Vrei să ştii ce se ascunde în spatele măştilor pe care cunoscuţii tăi le poartă în viaţa de zi cu zi? Astrele dictează predispoziţia nativilor la a comite infracţiuni, aşa că n-ar strica să ştii la ce să te aştepţi de la fiecare zodie în parte.

articol de știri Citeste mai mult

La fel și cu planificarea recoltelor sau chiar cu degustarea de vinuri. Toți avem luna într-un anumit semn zodiacal. Fiind atente la călătoria ei prin zodiac, ne putem planifica activitățile ca să obținem cele mai bune rezultate.

Sunt anumite semne zodiacale care se predau pasiunii și altele care n-o fac. Dacă vrei să-ți mai aromatizezi relația cu ceva condimente exotice, citește mai jos despre zodiile lunare și despre cum se manifestă ele atunci când vine vorba de dragoste:

Cele mai bune semne pentru pasiune

Scorpionul e binecunoscut pentru pasiunea cu care se predă plăcerii. Dacă ai luna în Scorpion nu încerca să-ți faci iubitul gelos fiindcă lucrurile s-ar putea să nu iasă așa cum își dorești.

Taurul e un semn căruia-i place iubirea în natură, dar în același timp e foarte romantic. Pune-ți deoparte niște ciocolată pentru după. Iubitului tău cu luna în Taur îi va plăcea asta. 

6 zodii sincere versus 6 zodii care îți spun mereu doar ce vrei să auzi

6 zodii sincere versus 6 zodii care îți spun mereu doar ce vrei să auzi

Fiecare persoană are motive ascunse pentru a spune minciuni. Deși ai crede că oamenii îi mint doar pe cei din jur, se pare că tindem să ne mințim mai mult pe noi înșine decât pe alții.

articol de știri Citeste mai mult