Formula iubirii pentru fiecare zodie

Oamenii s-au folosit de fazele lunii dacă nu dintotdeauna, atunci măcar din cele mai vechi timpuri. Se știe că atunci când luna e în creștere e cel mai bine să te tunzi sau să-ți tai unghiile, pentru că vor crește mai repede și vor fi sănătoase. 

Adevaruri DURE SI INCOMODE despre fiecare zodie. Ce nu suporta lumea la tine. Esti pregatit sa citesti?

Adevaruri DURE SI INCOMODE despre fiecare zodie. Ce nu suporta lumea la tine. Esti pregatit sa citesti?

Majoritatea horoscoapelor prezinta calitati si caracteristici frumoase ale zodiilor ce ne fac placere sa le citim. Insa sunt ele de folos cu adevarat, cat timp nu constientizam adevaratele defecte si parti neplacute, chiar rele din fiecare zodie? Este bi

articol de știri Citeste mai mult

La fel și cu planificarea recoltelor sau chiar cu degustarea de vinuri. Toți avem luna într-un anumit semn zodiacal. Fiind atente la călătoria ei prin zodiac, ne putem planifica activitățile ca să obținem cele mai bune rezultate.

Sunt anumite semne zodiacale care se predau pasiunii și altele care n-o fac. Dacă vrei să-ți mai aromatizezi relația cu ceva condimente exotice, citește mai jos despre zodiile lunare și despre cum se manifestă ele atunci când vine vorba de dragoste:

Cele mai bune semne pentru pasiune

Scorpionul e binecunoscut pentru pasiunea cu care se predă plăcerii. Dacă ai luna în Scorpion nu încerca să-ți faci iubitul gelos fiindcă lucrurile s-ar putea să nu iasă așa cum își dorești.

Taurul e un semn căruia-i place iubirea în natură, dar în același timp e foarte romantic. Pune-ți deoparte niște ciocolată pentru după. Iubitului tău cu luna în Taur îi va plăcea asta. 

Horoscopul îngerilor. Iată ce înger te păzește în funcție de zodie