Ghid de supravieţuire cu şeful, în funcţie de zodie!

Şefii pot fi dificili. Unii sunt mai severi, alţii mai domoli. E ca şi la şcoală: ai profesori drăguţi, sau ai profesori de care ţi-e frică şi să te apropii.

Horoscop: 5 lucruri pe care barbatii le adora la femei in functie de zodie

Horoscop: 5 lucruri pe care barbatii le adora la femei in functie de zodie

Sunteti curioase sa stiti ce le plac barbatilor la femei? Iata un top 5 al lucrurilor pe care un barbat le adora la o femeie in functie de zodia ei.

articol de știri Citeste mai mult

Şi totuşi, cum ştii ce îl enervează pe şeful/şefa ta, dacă abia te-ai angajat? Şi cum înveţi să "supraieţuieşti" cu el/ea? Află acum, care sunt "calităţile" şi "defectele" şefului tău, în funcţie de zodie!

În zodia Berbec


Dacă este bărbat

Visezi la un job calm şi relaxat? Poţi să uiţi de el, atâta timp cât ai ca şef un Berbec! Dinamici şi întreprinzători, cei născuţi sub semnul Berbecului vor alerga mereu după scopurile proprii. De asemenea, Berbecul iubeşte provocările şi lucrurile noi, iar munca la 10 proiecte în acelaşi timp nu îl va deranja. Din contră, va fi foarte entuziasmat şi se va aştepta ca şi tu să fii la fel! Nu va întelege niciodată că nu toată lumea poate să facă o muncă atât kilometrică cu atât de mult entuziasm.

Totuşi, dacă lucrezi suficient de repede, el nu va putea să te controleze mereu şi îţi va oferi o anumită independenţă. Ai grijă la superficialitate! Ia-ţi munca în serios şi încearcă să faci cât mai puţine greşeli, căci dacă ai dat-o în bară o dată, va fi sigur că o vei face şi a doua oară şi îţi va da bătăi de cap.

Cele mai surprinzătoare calități ale zodiei tale, despre care n-ai știut până acum

Cele mai surprinzătoare calități ale zodiei tale, despre care n-ai știut până acum

Dacă printre activitățile tale de dimineață se numără cu sfințenie citirea horoscopului, este clar că ești o fană a astrologiei. Probabil că încă din școala primară ai aflat care sunt trăsăturile atribuite zodiei tale și deja ți le-ai însușit, asumat și l

articol de știri Citeste mai mult

Dacă este femeie

Poziţia ei de şefă ii se potriveşte ca o mănuşă. Îi place să controleze lucrurile şi este capabilă să mute şi munţii pentru ceea ce îşi doreşte. Dinamică şi curajoasă, conduce cu uşurinţă întreaga companie. Este corectă şi sinceră, dar destul de pretenţioasă în ceea ce priveşte munca angajaţilor ei.

Cu ea ca şefă, munceşti mult...dar te distrezi şi râzi la fel de mult. Are un extraordinar simţ al umorului.

Când este obosită (ceea ce se întâmplă des deoarece munceşte mult), devine agitată şi tinde să fie morocănoasă cu cei din jur.

În zodia Taur


Dacă este bărbat

Este foarte dificil să afli ce gândeşte! De obicei, nu este foarte vorbăreţ şi nu capătă încredere uşor în oameni. Dar tu poţi să ai încredere în el: în general, este un om corect şi sincer.

Dacă ai tendinţa de a lua decizii repede şi ai foarte multe idei pe care vrei să le pui în aplicare, ar fi bine să te înarmezi cu multă răbdare: s-ar putea ca el să fie mai încet, mai calculat şi să se decidă mai greu înainte de a lua o decizie. Reflectează mult înainte de a acţiona, dar odată ce ţi-a dat undă verde, poţi să fii sigur că te va susţine până la capăt.

Dacă este femeie

În general, îşi alege echipa (subalternii) cu foarte mare grijă, deoarece este o perfecţionistă şi vrea ca totul să iasă ca la carte!

Dacă vei munci cu spor şi nu vei trage de timp, nu te va pune sub presiune şi nici nu va sta toată ziua să te urmărească. De asemenea, nu îi place ca lucrurile să rămână nerezolvate: dacă ai o problemă, cel mai bine ar fi să te consulţi cu ea. Nu îţi va da un răspuns imediat, deoarece îi place să reflecteze, dar te va ajuta să rezolvi totul, în final.

Este o persoană plăcută, caldă şi prietenoasă, cu care nu ar trebui să ai probleme. Este încrezătoare, dar câteodată poate să devină puţin paranoică, crezând că oamenii conspiră împotriva ei.

În zodia Gemeni


Dacă este bărbat

Inteligent, bun orator şi plin de şarm, acest bărbat nu poate trece neobservat. S-ar putea să te fascineze, dar în acelaşi timp să te enerveze, deoarece are tendinţa de a întoarce orice situaţie în favoarea lui. Te va pune să munceşti mult la un proiect, de exemplu, iar apoi îşi va asuma el meritele.

În ciuda bătăilor de cap pe care ţi le va provoca, zâmbetul şi simţul umorului de care profită din plin, te vor face să uiţi rapid de orice nedreptate ţi-a cauzat. În ceea ce priveşte programul, acesta va fi destul de flexibil. Nu este mereu cu ochii pe ceas, iar dacă vei dormi cu 10 minute în plus dimineaţa, nu va fi o mare problemă.

Dacă este femeie

Inteligentă, relaxată şi plină de farmec, este genul de om care oferă oamenilor încredere. Dar ai grijă, munca cu ea nu este întotdeauna uşoară!

Chiar dacă nu vrea să o arate, este nerăbdătoare şi uneori îi este greu să comunice. S-ar putea să aibă schimbări dese de comportament şi chiar să fie agresivă în unele ocazii. Unele remarci ale ei ar putea fi chiar dureroase. De cele mai multe ori le regretă, dar este prea târziu.

Oamenii nu ştiu, de multe ori, cum să se comporte în preajma ei. Cu toate acestea, este o adevărată profesionistă când vine vorba de munca ei, fiind mereu plină de idei şi iniţiative noi!