În general, fiecare zodie se laudă cu calitățile sale (energia pentru Berbeci, seriozitatea la Capricorni sau sânii frumoși la femeile Rac). Acum voi vorbi despre unele dintre punctele lor slabe. Mai exact de dependențele care, de cele mai multe ori, sunt explicația ratării în viață. Mă ocup de astrologie de mai bine de zece ani și am un site de profil. Bineînţeles, predicțiile astrologice de genul ăsta sunt ceva orientativ, așa că nu-mi sări în cap dacă vezi o femeie Rac cu sânii ca niște șosete pline de spaghete ude, care n-are xanax în poșetă. Mai ales că, după o vârstă, gravitația e mai importantă decât astrele. La fel și cu viciile și dependențele. Sunt predispoziți, nu destine bătute în cuie.

Berbecii sunt fani violență, steroizi și încă niște violență


Ca zodie de foc, e normal ca Berbecului să-i facă plăcere să bage-n el tutun, scoțând fum pe nări. Dar puțini sunt fericiții pentru care fumatul rămâne viciul exclusiv. Nervoși de felul lor și mai combativi decât ar fi cazul, Berbecii se află în permanentă competiție cu cei din jur și ajung deseori la certuri sau bătaie. În epoci trecute, se puteau înrola în armată, unde se puteau distra cu pârjolit și devastat. Pentru timpurile noastre, rămân doar sporturile de contact și bătăile ca-n Fight Club.

Cat de usor te mint barbatii, in functie de zodia ta

Cat de usor te mint barbatii, in functie de zodia ta

Faptul ca reprezentantii sexului opus mint cu usurinta, fara sa aiba prea multe remuscari dupa aceea, nu mai este un secret pentru nicio femeie, nu-i asa? Totusi, te-ai gandit vreodata in ce tabara te situezi atunci cand ei isi pun in aplicare manevrele d

articol de știri Citeste mai mult

Dintre drogurile propriu-zise, e normal ca astfel de oameni bătăioși să apeleze la steroizii anabolizanți. Mușchii cresc, la fel capacitatea de efort, iar în sport te fac recordman absolut. Partea proastă e că, după un timp, la bărbați li se atrofiază testiculele și le cresc sânii, în timp ce femeile capătă voce de bas și păr pe piept așa, în jos, spre ouă. Asta e, corpul musculos cu sacrificii se ține! 

Taurul mănâncă și face sex, preferabil în același timp


În primul și în primul rând, Taurii mănâncă. Ei sunt ăia cărora, atunci când înghit, li se micșorează ochii a plăcere, de parcă dacă strâng din toate orificiile, stomacul compensează și se mărește.

Sexul poate să concureze cu mâncarea doar atunci când cele două sunt combinate: dacă ai un prieten Taur, chiar e o idee bună să te dai cu frișcă înainte de sex. Și nu te zgârci – n-o să se supere deloc dacă, pe lângă locurile clasice de lins, va trebui să dea niște limbi și pe buric, umeri, spate sau pe ce știi tu că te inspiră. De fapt, dacă omu' e mai nepriceput și nu se prinde, nici după șapte-opt partide, care-ți sunt zonele erogene, nu-i răni orgoliul masculin făcându-i o schemă sau explicându-i ca la hartă, ce și cum. Pune ceva gustos pe zonele sensibile pe care ți-ar plăcea să-i simți limba și o să se prindă.

Gemenii au o boală cu două gemene: maria și ioana


În general, Gemenii experimentează cât pot de mult, fără să se bage vreodată în rahaturi cu adevărat serioase sau periculoase. Își păstrează atitudinea asta sănătoasă pe care o au față de viață și în cazul drogurilor. Previzibil și tot pentru diversitate, preferă drogul cu nume de fetiță mexicană, extras din cânepă indiană și pe care îl poți fuma legal în multe locuri din lume, de la cofetăriile din Amsterdam și cluburile de marijuana din Spania până la stadioanele din Coreea de Nord, într-o pauză de lins fundul conducătorului iubit. În caz că se află într-o zonă în care iarba nu se găsește, mai scapă și la niște etnobotanice.

Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

Te-ai obisnuit deja sa citesti horoscopul european si iti stii semnul zodiacal. Afla insa ca printre obiceiurile romanesti vechi de milenii se afla si un zodiac vechi, folcloric. Iata ce semn esti potrivit lui si ce spun credintele poporului nostru despre

articol de știri Citeste mai mult