În general, fiecare zodie se laudă cu calitățile sale (energia pentru Berbeci, seriozitatea la Capricorni sau sânii frumoși la femeile Rac). Acum voi vorbi despre unele dintre punctele lor slabe. Mai exact de dependențele care, de cele mai multe ori, sunt explicația ratării în viață. Mă ocup de astrologie de mai bine de zece ani și am un site de profil. Bineînţeles, predicțiile astrologice de genul ăsta sunt ceva orientativ, așa că nu-mi sări în cap dacă vezi o femeie Rac cu sânii ca niște șosete pline de spaghete ude, care n-are xanax în poșetă. Mai ales că, după o vârstă, gravitația e mai importantă decât astrele. La fel și cu viciile și dependențele. Sunt predispoziți, nu destine bătute în cuie.

Berbecii sunt fani violență, steroizi și încă niște violență


Ca zodie de foc, e normal ca Berbecului să-i facă plăcere să bage-n el tutun, scoțând fum pe nări. Dar puțini sunt fericiții pentru care fumatul rămâne viciul exclusiv. Nervoși de felul lor și mai combativi decât ar fi cazul, Berbecii se află în permanentă competiție cu cei din jur și ajung deseori la certuri sau bătaie. În epoci trecute, se puteau înrola în armată, unde se puteau distra cu pârjolit și devastat. Pentru timpurile noastre, rămân doar sporturile de contact și bătăile ca-n Fight Club.

Cum ghicesti zodia cuiva?

Cum ghicesti zodia cuiva?

Fiecare zodie are anumite trasaturi de baza pe care le puteti observa asupra cunoscutilor vostri si cu cat mai multe comparatii si analize veti face cu atat mai repede va veti perfectiona.

articol de știri Citeste mai mult

Dintre drogurile propriu-zise, e normal ca astfel de oameni bătăioși să apeleze la steroizii anabolizanți. Mușchii cresc, la fel capacitatea de efort, iar în sport te fac recordman absolut. Partea proastă e că, după un timp, la bărbați li se atrofiază testiculele și le cresc sânii, în timp ce femeile capătă voce de bas și păr pe piept așa, în jos, spre ouă. Asta e, corpul musculos cu sacrificii se ține! 

Taurul mănâncă și face sex, preferabil în același timp


În primul și în primul rând, Taurii mănâncă. Ei sunt ăia cărora, atunci când înghit, li se micșorează ochii a plăcere, de parcă dacă strâng din toate orificiile, stomacul compensează și se mărește.

Sexul poate să concureze cu mâncarea doar atunci când cele două sunt combinate: dacă ai un prieten Taur, chiar e o idee bună să te dai cu frișcă înainte de sex. Și nu te zgârci – n-o să se supere deloc dacă, pe lângă locurile clasice de lins, va trebui să dea niște limbi și pe buric, umeri, spate sau pe ce știi tu că te inspiră. De fapt, dacă omu' e mai nepriceput și nu se prinde, nici după șapte-opt partide, care-ți sunt zonele erogene, nu-i răni orgoliul masculin făcându-i o schemă sau explicându-i ca la hartă, ce și cum. Pune ceva gustos pe zonele sensibile pe care ți-ar plăcea să-i simți limba și o să se prindă.

Gemenii au o boală cu două gemene: maria și ioana


În general, Gemenii experimentează cât pot de mult, fără să se bage vreodată în rahaturi cu adevărat serioase sau periculoase. Își păstrează atitudinea asta sănătoasă pe care o au față de viață și în cazul drogurilor. Previzibil și tot pentru diversitate, preferă drogul cu nume de fetiță mexicană, extras din cânepă indiană și pe care îl poți fuma legal în multe locuri din lume, de la cofetăriile din Amsterdam și cluburile de marijuana din Spania până la stadioanele din Coreea de Nord, într-o pauză de lins fundul conducătorului iubit. În caz că se află într-o zonă în care iarba nu se găsește, mai scapă și la niște etnobotanice.

Ce cadou să-i cumperi în funcție de zodie

Ce cadou să-i cumperi în funcție de zodie

De multe ori alegerea unui cadou poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă persoana pentru care îl cumperi are tot ce ți-ar trece prin cap sau este foarte pretențioasă. Iată cu ce cadou ai toate șansele să mergi la sigur, în funcție de zodia celui car

articol de știri Citeste mai mult