Horoscop! Care e cel mai grav păcat al tău, în funcţie de zodie!

Dacă ai scrie pe o listă toate păcatele de care te crezi vinovată, probabil te-ai speria. Dar ştii care e cel mai grav dintre acestea?

Cum îți arată că te iubește, în funcție de zodie

Berbec – Mândria.


Îţi place să conduci şi ai întodeauna cele mai bune idei, nu? S-ar putea chiar să crezi că eşti perfectă sau cel puţin încerci să fii. Calităţile tale constau în abilităţile tale de atrage oamenii prin carisma şi magnetismul personal. Dar, desigur, există şi o latură întunecată a ta, aceea că tinzi să crezi că eşti singura care poate rezolva lucrurile. Scapă de mândria asta nebună!

Taur – Lacomia


Eşti atrasă de lucrurile fine, artă, mâncare minunată şi muzică frumoasa. Pentru că alegi plăcerile fizice, uneori poţi exagera. Lăcomia nu are de-a face numai cu mâncarea, ci cu orice. Iubeşti confortul şi întâmpini deseori dificultăţi în a te întoarce în realitate. Nu eşti lenesă, dar că te bucuri de viaţă un pic prea mult.

Gemeni – Minciuna


Tu nu îţi doreşti neapărat să minţi, dar natura ta mercuriană te determină să ai schimbări bruşte de dispoziţie şi comportament. Poate că ceilalţi consideră că ai spus o minciună, dar pentru tine e doar un alt capriciu. Eşti o fiinţă duală şi poţi fi tentată să le spui celor din jur ce vor să audă, dar nu cădea în acest păcat!