Horoscop: Cat de mult te influenteaza trecutul?

Berbec


La cat de intens traieste Berbecul fiecare zi, nu-i pasa prea mult de trecut. De fapt, nici nu are timp sa se gandeasca la supararile din urma.

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Ştii deja că unele zodii nu sunt compatibile şi că astrele decid viitorul unui cuplu. Dar sigur nu ştiai că există zodii opuse şi că acestea se pot calcula destul de uşor, numărând până la şase. Vezi care îţi este zodia opusă în dragoste şi ce spun astrel

articol de știri Citeste mai mult

Poate tocmai de aceea Berbecul nu e ranchiunos si nu are resentimente, ci merge inainte.

Sfat: invata din experientele traite si vei fi mai fericita.


Taur


Conservator si rigid, Taurul este sensibil la ce i s-a intamplat in trecut. Iar daca a si suferit, uita mai greu.

Experientele trecute il fac sa traiasca mult prea prevazator prezentul si, nu de putine ori, isi pune singur bariere in calea evolutiei.

Cele mai ascunse dorințe ale zodiilor

Cele mai ascunse dorințe ale zodiilor

Te-ai întrebat vreodată ce dorință ascunsă e mai presus de toate nevoile pe care le ai și te face să te gândești la ea zi și noapte? În funcție de semnul zodiacal, există anumite dorințe arzătoare care ne fac să devenim extrem de ambițioși și să dăm totul

articol de știri Citeste mai mult

Sfat: pune punct trecutului si bucura-te de prezent.

Gemeni


Daca o informatie din trecut are valoare in prezent, atunci Gemenii o vor cauta, pentru ca ei sunt cei mai curiosi si insetati de cunoastere.

Prezentul este prea fascinant pentru a zabovi in trecut. Si cum Geamanul este un vesnic adolescent, nu are niciodata rabdarea de a privi mai atent ori de a analiza greselile din urma.

Sfat: ai putintica rabdare si nu vei repeta erorile din trecut.