Horoscop: Cat de mult te influenteaza trecutul?

Berbec


La cat de intens traieste Berbecul fiecare zi, nu-i pasa prea mult de trecut. De fapt, nici nu are timp sa se gandeasca la supararile din urma.

Ce fobii ai în funcţie de zodie

Ce fobii ai în funcţie de zodie

Toţi avem fobii, de fapt nu am întâlnit pe nimeni care să nu aibă măcar o fobie ascunsă, dacă nu acceptată, asumată cu demnitate. Pe toţi ne sperie ceva de moarte, toţi avem o otravă care ne înspăimântă sufletul şi mintea. Semnul zodiacal îţi poate

articol de știri Citeste mai mult

Poate tocmai de aceea Berbecul nu e ranchiunos si nu are resentimente, ci merge inainte.

Sfat: invata din experientele traite si vei fi mai fericita.


Taur


Conservator si rigid, Taurul este sensibil la ce i s-a intamplat in trecut. Iar daca a si suferit, uita mai greu.

Experientele trecute il fac sa traiasca mult prea prevazator prezentul si, nu de putine ori, isi pune singur bariere in calea evolutiei.

Cât timp poartă pică zodiile

Cât timp poartă pică zodiile

Ţi-ai supărat iubitul şi nu mai ştii cum să îl împaci? Te-ai certat cu prietena cea mai bună şi începi să realizezi că de fapt era vina ta? Dacă niciunul dintre ei nu dă semne că a trecut peste fapta ta necugetată, începi să te întrebi: oare cât îmi vor m

articol de știri Citeste mai mult

Sfat: pune punct trecutului si bucura-te de prezent.

Gemeni


Daca o informatie din trecut are valoare in prezent, atunci Gemenii o vor cauta, pentru ca ei sunt cei mai curiosi si insetati de cunoastere.

Prezentul este prea fascinant pentru a zabovi in trecut. Si cum Geamanul este un vesnic adolescent, nu are niciodata rabdarea de a privi mai atent ori de a analiza greselile din urma.

Sfat: ai putintica rabdare si nu vei repeta erorile din trecut.