Horoscop. Cat de violent e, in functie de zodia lui

Unii barbati pot deveni violenti intr-o relatie, chiar daca la inceput totul pare doar lapte si miere. Astrologii spun insa ca iti poti da seama daca cel de langa tine va deveni agresiv, in functie de zodia lui.

Cum iti manifesti gelozia, in functie de zodie. Cum reactionezi daca suspectezi ca partenerul te insala

Cum iti manifesti gelozia, in functie de zodie. Cum reactionezi daca suspectezi ca partenerul te insala

Gelozia este o emotie normala, resimtita de toata lumea la un moment dat. Putina gelozie nu strica, dar daca ajunge sa te consume pe interior atunci este o problema. Daca nu stii cum sa o controlezi iti poate afecta relatia. Iata care sunt cele mai geloas

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Acesti nativi sunt irascibili din nastere, astfel ca lor li se par normale iesirile nervoase. Berbecii vor reactiona violent daca nu le convin anumite lucruri, asa ca ar fi bine sa-i eviti.  

Taur

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt pasnici. In cazul in care exista neintelegeri, ei nu vor reactiona violent, ci vor astepta ca lucrurile sa se calmeze si apoi vor reveni la discutie.  

Gemeni

Gemenii nu sunt violenti, insa tin morala foarte des. Chiar daca te certi cu un Geaman si ai dreptate, nu vei castiga niciodata, deoarece are mereu replicile pregatite. Daca nu mai are nimic de pierdut, poate sa inceapa sa jigneasca.