Horoscop: Ce vrea soacra ta de la tine in functie de zodie

Ce ar fi daca ai avea o modalitate de a afla cum sa te descurci cu soacra ta? Oare exista o asemenea minune? Sigur! Poti afla cum este soacra ta in functie de zodie si sa actionezi in consecinta!

Limbajul trupului in functie de zodie

Limbajul trupului in functie de zodie

Unii gesticuleaza mult, altii isi dezvaluie starea de spirit doar cu o miscare fina de spranceana. Limbajul trupului este o continuare si o completare a limbajului, care coloreaza, explica si sustine comunicarea. Limbajul trupului si gesturile pot transmi

articol de știri Citeste mai mult

BERBEC

Daca ai o soacra din zodia Berbec, trebuie sa fii la fel de puternica si hotarata cum este ea. Te va aprecia si va sti ca esti cea mai buna sotie pentru fiul sau, doar semanati, nu? Nu te duce sa te vaicaresti la ea! Se asteapta sa-ti rezolvi singura problemele, nu sa te porti ca o fetita speriata!

TAUR

Soacra Taur este capabila sa faca orice pentru familia sa. Probabil ca va merge si la ghicitoare ca sa vada ce fel de sotie ii vei fi fiului sau. Nu trebuie sa ii dai nimic de banuit, ca nu ai zile bune cu ea. Trebuie doar sa ii arati ca esti femeie de casa, ca speli, calci, faci mancare si ai grija de baiatul ei pe toate planurile.

GEMENI

Soacrei din zodia Gemeni ii plac mult barfele, de aceea nu ii incredinta prea multe secrete. Ea se va astepta sa ii povestesti in detaliu viata ta, dar trebuie sa fii diplomata si sa nu o faci, desi ea te va trage de limba. Pentru ea, nu esti decat tipa care i-a luat baiatul. In timp, se va obisnui cu ideea ca esti, totusi, nora ei.