Horoscop: Cei mai fideli barbati

Fidelitatea este cu adevarat o problema… daca nu este asumata in cuplu. Pe de alta parte fidelitatea intr-un cuplu depinde si de o serie de factori, de la relatiile reale ale partenerilor, pana la ce dicteaza astrele si zodia… Iata cateva consideratii din acest ultim punct de vedere si vei avea cateva surprize demne de lat in seama.

Ce defecte are fiecare zodie, dar le urăște la ceilalți!

Ce defecte are fiecare zodie, dar le urăște la ceilalți!

Fiecare om, într-un fel sau altul, judecă acțiunile celor din jur. Dar știai că defectele noastre sunt în strânsă legătură cu semnul zodiacal în care ne-am născut? Iată ce iubește fiecare zodie la ea, dar urăște la ceilalți.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Daca un Berbec iti spune, chiar a doua zi dupa ce te-a cunoscut, ca te iubeste, e posibil ca in cea de-a treia sa-si retraga cuvintele. Barbatii acestei zodii „se indragostesc“ repede, adica fac confuzie destul de des intre dragoste si simpla atractie fizica. De-aia tot zboara din floare-n floare. Asadar, cu cat smulgi mai greu o declaratie de dragoste de la ei, cu atat e semn mai bun.

Taur


E fidel atat timp cat relatia sexuala nu scartaie. Nu suporta refuzurile, „durerile de cap“, raceala erotica si lipsa de imaginaţie in pat. Atata vreme cat esti o amanta inventiva si pasionala, el nu se va uita nici in stanga, nici in dreapta, vei fi zeita lui. Totusi, daca isi pune in gand sa te insele, are grija sa nu afli niciodata de escapadele lui.

Gemeni


Gemenii urasc sa zboare din floare-n floare, evita conflictele si, in general, despartirile cu nabadai, asta si pentru ca nu sunt in stare sa puna la cale strategii de adulter care sa nu se soldeze cu scandal. Asadar, nu musca din fructul oprit, dar flirteaza din belsug – la serviciu, pe messenger, pe facebook. Daca tu nu consideri ca asta-i tot o forma de infidelitate, atunci toate bune…