1. Berbec 

"Nerăbdător" este cel de-al doilea tău nume. Gândirea și pregătirea lucrurilor nu este unul dintre cele mai tari puncte ale tale. Sunteți întotdeauna gata să schimbați lumea cu curajul vostru, sau după cum ar spune alții, dați plusul de nebunie unei lumi statice. 

2. Taur

Materialismul este principalul defect al Taurului. Un Taur își găsește fericirea în posesiunile lumești. Găsind dragostea în bunurile și obiectele pe care le posedă, un Taur este cunoscut pentru ușurința cu care poate ieși dintr-o relație. De asemenea, nu obișnuiți să faceți complimente gratuite, mai ales dacă acest lucru înseamnă ca voi să părăsiți centrul atenției. 

Horoscop: 5 lucruri pe care barbatii le adora la femei in functie de zodie

Horoscop: 5 lucruri pe care barbatii le adora la femei in functie de zodie

Sunteti curioase sa stiti ce le plac barbatilor la femei? Iata un top 5 al lucrurilor pe care un barbat le adora la o femeie in functie de zodia ei.

articol de știri Citeste mai mult

3. Gemeni 

Gemenii sunt campionii amânării lucrurilor. "Nu lăsa pe mâine ce poți face poimâine" pare principiul după care vă ghidați în treburile de zi cu zi. 

4. Rac 

Prea "lipicios" cu oamenii? Spune-i asta unui rac și vezi cum va reacționa. Un rac este mult prea "lipcios". Uneori are tendința să sufoce omul de lângă el, din teama că l-ar putea pierde.