1. Berbec 

"Nerăbdător" este cel de-al doilea tău nume. Gândirea și pregătirea lucrurilor nu este unul dintre cele mai tari puncte ale tale. Sunteți întotdeauna gata să schimbați lumea cu curajul vostru, sau după cum ar spune alții, dați plusul de nebunie unei lumi statice. 

2. Taur

Materialismul este principalul defect al Taurului. Un Taur își găsește fericirea în posesiunile lumești. Găsind dragostea în bunurile și obiectele pe care le posedă, un Taur este cunoscut pentru ușurința cu care poate ieși dintr-o relație. De asemenea, nu obișnuiți să faceți complimente gratuite, mai ales dacă acest lucru înseamnă ca voi să părăsiți centrul atenției. 

De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

Despărţirea de partener este un moment neplăcut, prin care o femeie trebuie să treacă. Fie că suferă sau depăşeşte evenimentul cu uşurinţă, nu îl va putea evita. Fiecare reacţionează diferit, lucru absolut firesc, dar asta nu înseamnă că este plăcut. Uneo

articol de știri Citeste mai mult

3. Gemeni 

Gemenii sunt campionii amânării lucrurilor. "Nu lăsa pe mâine ce poți face poimâine" pare principiul după care vă ghidați în treburile de zi cu zi. 

4. Rac 

Prea "lipicios" cu oamenii? Spune-i asta unui rac și vezi cum va reacționa. Un rac este mult prea "lipcios". Uneori are tendința să sufoce omul de lângă el, din teama că l-ar putea pierde.