5. Leu

Singura iubire adevărată a unui Leu? Ei bine, iată o întrebare complicată. Un Leu se iubeste atat de mult pe sine, încât Romeo si Julieta nu vor avea nici o sansa in fata acestei povesti de dragoste unice. Ei își pot petrece o viață încântătoare dacă este vorba doar despre ei.  

6. Fecioară  

O fecioară face mereu din țânțar, armăsar. Niciodată nu este mulțumit de felul în care sunt făcute lucrurile. O fecioară judecă lucrurile pe față chiar dacă îi deranjează pe cei din jur. Acești perfecționiști înăscuți sunt gata de război pentru a face lucrurile așa cum vor ei. 

Zodiile celor 12 Apostoli ai lui Iisus

Zodiile celor 12 Apostoli ai lui Iisus

Cifra 12 este un număr puternic nu doar în astrologie, ci și în religie. După cum se știe, tot atâția apostoli a avut și Iisus Hristos. Astroloaga Tiara Starr a aflat care sunt zodiile ucenicilor Mântuitorului, descriindu-le astfel personalitatea, în func

articol de știri Citeste mai mult

7. Balanță 

O balanță va muri până se hotărăște dacă va mânca o pizza sau o shaworma. Da, ei sunt foarte confuzi și pierd mult timp când vine vorba de a lua o decizie. Asta sau cealaltă? Da sau nu?  Nehotărâți desăvârșiți, fac uneori oamenii să-și piardă cumpătul.

8. Scorpion 

Schimbări dese de dispoziție? Da, ați ghicit, este un Scorpion. Dacă enervați un Scorpion, s-ar putea să regretați. Cunoscuți pentru natura lor pasională, un Scorpion se va răzbuna cu aceeași pasiune.