Horoscop criminal: Cele mai periculoase zodii

Vrei să ştii ce se ascunde în spatele măştilor pe care cunoscuţii tăi le poartă în viaţa de zi cu zi? Astrele dictează predispoziţia nativilor la a comite infracţiuni, aşa că n-ar strica să ştii la ce să te aştepţi de la fiecare zodie în parte.

Ce fel de persoană eşti în funcţie de zodie

Ce fel de persoană eşti în funcţie de zodie

Deşi se spune că Scorpionul este cea mai sexuală zodie, în realitate Taurul este un amant mai priceput. Atunci când vrei să cunoşti o zodie, cu trăsăturile ei,… … este important să distingi adevărurile astrologice de mituri.

articol de știri Citeste mai mult

Rac 

Racii sunt pe primul loc în topul listei, deoarece ei au personalitatea cea mai nebună, dacă se poate spune aşa, dintre toate semnele zodiacale. Este foarte dificil să prezici instinctele lor. De asemenea, Racii au o inteligenţă ieşită din comun şi au puterea de a comite şi de a ascunde cu uşurinţă infracţiunile şi crimele lor. Racii folosesc mai multe modalităţi pentru uciderea oamenilor. Iar cei din zodia Racului, spun specialiştii, au cel mai mare procentaj în ceea ce priveşte implicarea într-o serie de crime. 

Taur 

Oamenii născuţi în zodia Taurului au puterea şi tăria de a face faţă oricărei persoane. Taurii vor să câştige bani şi de aceea despre ei se poate spune că sunt implicaţi în infracţiuni şi crime legate de bani şi aspecte financiare. Lipsa controlului asupra furiei lor poate să îi determine să ucidă oameni, iar dacă lucrurile ar sta altfel şi ar fi capabili să se stăpânească, Taurii nu ar face rău nimănui. Însă ei pot deveni violenţi uneori. De asemenea, Taurii preferă să lucreze singuri dacă vor să săvârşească o infracţiune sau o crimă. 

Săgetător 

Persoanele născute în zodia Săgetătorului sunt implicate în furturi şi infracţiuni mici. Săgetătorii nu vor să se lase prinşi în alte probleme şi, prin urmare, ei vor recurge la scenarii simple: pur şi simplu vor lega oamenii care le cad victimă şi îi vor ţine încuiaţi într-o cameră astfel încât să poată finaliza jaful fără ca nimeni să le stea în cale. Adeseori, Săgetătorii evită să omoare oamenii, aşa că nu se implică în omoruri sau crime violente.