Unii bărbaţi se dau rapid de gol, pe când alţii sunt mincinoşi iscusiţi. Dar toţi au anumite comportamente care te ajută să-ţi dai seama când ascund ceva. Vezi care sunt acestea în funcţie de zodie.

Berbec


Când se simte încolţit devine agresiv. Aşa că atunci când îl acuzi de ceva şi chiar este vinovat, se va apăra cu înverşunare, ridicând tonul şi jurându-se că e nevinovat. Atunci când chiar este nevinovat la râde de acuzaţiile tale şi nu le va lua în serios.

Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodie?

Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodie?

Pornind de la tipologiile generale ale femeilor născute sub un anumit semn zodiacal, am încercat să conturăm profilele viitoarelor soacre. De la femeie la femeie, de la bărbat la bărbat, de la mamă la mamă, tot atâtea feluri de relaţii “soacră-noră” exist

articol de știri Citeste mai mult

Taur


De obicei puternic şi sigur pe el, Taurul va deveni genul mofturos şi nesigur când ascunde un secret. De exemplu, atunci când dă semne de gelozie înseamnă că se simte chiar el vinovat de infidelitate. În general, când începe să fie nesigur pe el, înseamnă că sunt anumite probleme de discutat.

Gemeni


În general este ca o carte deschisă. Nu ascunde nimic partenerei şi nu e deloc zgârcit cu informaţiile despre porpria persoană. Când începe să te acuze că îl controlezi sau că eşti prea băgăcioasă, înseamnă că are ceva de ascuns.

Rac


Racul adoră să-şi petreacă timpul liber alături de parteneră şi să facă totul împreună cu ea. Dacă dintr-o dată devin distant şi începe să-şi petreacă timpul cu prietenii sau singur, înseamnă că ceva nu merge bine în relaţie sau că minte.