Balanță

Relațiile de prietenie ale femeii Balanță sunt cele care provoacă gelozia în rândul celor din jurul ei. Toți prietenii pe care-i are sunt unii dintre cei mai buni, iar acest lucru se datorează faptului că nativa acestei zodii este foarte sociabilă și știe mereu cum să întrețină o relație frumoasă de prietenie.

Scorpion

Femeia Scorpion este o persoană stăpână pe sine și intensă. Toată lumea și-ar dori să aibă un caracter ca al ei, determinarea ei fiind una de invidiat. Cu siguranță nu este o persoană pasivă, iar acest lucru este observabil.

12 zodii înțelepte. Afla proverbele zodiei tale

12 zodii înțelepte. Afla proverbele zodiei tale

In functie de caracteristicile fiecarei zodii, acestora li se poate atribui cate un proverb care sa concentreze trasaturile de caracter si cele temperamentale in doar cateva cuvinte. Stim deja ca fiecare zodie are caracteristicile ei si ca acestea ne a

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător

Simțul umorului este „acel ceva” al femeii Săgetător ce reușește să-i facă pe cei din jur să își dorească să fie exact ca ea din acest punct de vedere. Toată lumea o invidiază și este geloasă pe nativa acestei zodii datorită amuzamentului ei, însă nu toți îl pot avea.