HOROSCOP: Cum să ne alegem soacra în funcție de zodie

O luptă interminabilă sau o relație mamă-fiică? Niciodată nu vom ști cu exactitate dacă se aplică doar unul sau mai multe dintre aceste principii. Totuși, se pot depune eforturi din ambele părți pentru a împăca persoana aflată la mijloc – fiul, respectiv partenerul de viață.

Horoscopul CRĂCIUNULUI: Cum te găseşte Moşul, în funcţie de zodie

Horoscopul CRĂCIUNULUI: Cum te găseşte Moşul, în funcţie de zodie

Cum trăieşte fiecare semn zodiacal atmosfera sărbătorilor de iarnă? Ei bine, iată cum recunoşti fiecare zodie, în funcţie de atitudinea pe care o are faţă de această perioadă din an.

articol de știri Citeste mai mult

Aceste sfaturi te pot ajuta în relația pe care ești pe cale să o legi cu viitoarea ta soacră, în funcție de zodia ta.

Berbec


Puternică din fire, femeia Berbec este mai greu de controlat și va avea mereu un cuvânt de spus în orice situație. Dacă ești convinsă că nimeni în afară de tine nu face lucrurile mai bine și apreciezi acest gen de persoane, ai găsit stereotipul soacrei ideale pentru tine.

Taur


Atentă la detalii, grijulie și care apreciază mereu orice mic lucru pe care-l faci pentru fiul ei, aceasta va fi soacra pe care ai visat-o mereu. Încearcă să apreciezi atunci când are un punct de vedere diferit de al tău și nu-l elimina din prima.

Gemeni


O femeie mereu binedispusă, cu un simț al umorului bine dezvoltat și care alungă toți norii negri de pe cerul tău. Dacă este o femeie deschisă la orice, cu siguranță este alegerea perfectă pentru tine.

HOROSCOPUL GHINIONULUI: La ce vârste vei avea necazuri în funcţie de zodie

HOROSCOPUL GHINIONULUI: La ce vârste vei avea necazuri în funcţie de zodie

Horoscopul ghinionului îţi poate da informaţii despre perioadele din viaţă în care o să ai diverse necazuri, momente care sunt inerente în viaţă oricui. Astrologii spun ca, in functie de zodie, sunt momente in viata fiecarui om cand are diverse incerc

articol de știri Citeste mai mult