HOROSCOP: Cum să ne alegem soacra în funcție de zodie

O luptă interminabilă sau o relație mamă-fiică? Niciodată nu vom ști cu exactitate dacă se aplică doar unul sau mai multe dintre aceste principii. Totuși, se pot depune eforturi din ambele părți pentru a împăca persoana aflată la mijloc – fiul, respectiv partenerul de viață.

De ce te mulțumești cu puțin într-o relație, potrivit zodiei tale

De ce te mulțumești cu puțin într-o relație, potrivit zodiei tale

Nimeni nu se mulțumește cu puțin, mai ales când vine vorba de relații, însă mulți oameni acceptă și situația asta. Uneori este mai ușor să accepți această situație în loc să renunți și să găsești o persoană mai bună.

articol de știri Citeste mai mult

Aceste sfaturi te pot ajuta în relația pe care ești pe cale să o legi cu viitoarea ta soacră, în funcție de zodia ta.

Berbec


Puternică din fire, femeia Berbec este mai greu de controlat și va avea mereu un cuvânt de spus în orice situație. Dacă ești convinsă că nimeni în afară de tine nu face lucrurile mai bine și apreciezi acest gen de persoane, ai găsit stereotipul soacrei ideale pentru tine.

Taur


Atentă la detalii, grijulie și care apreciază mereu orice mic lucru pe care-l faci pentru fiul ei, aceasta va fi soacra pe care ai visat-o mereu. Încearcă să apreciezi atunci când are un punct de vedere diferit de al tău și nu-l elimina din prima.

Gemeni


O femeie mereu binedispusă, cu un simț al umorului bine dezvoltat și care alungă toți norii negri de pe cerul tău. Dacă este o femeie deschisă la orice, cu siguranță este alegerea perfectă pentru tine.

Ce isi doresc zodiile de Craciun: cadouri in functie de zodie

Ce isi doresc zodiile de Craciun: cadouri in functie de zodie

Atunci cand trebuie sa cumperi daruri cu diverse ocazii, parca toata inspiratia se duce pe apa sambetei, nu-i asa? Iti propunem sa incerci sa alegi cadourile in functie de zodie, pentru ca sunt sanse mari sa nimeresti gusturile celorlalti la fix!

articol de știri Citeste mai mult