HOROSCOP: Cum să ne alegem soacra în funcție de zodie

O luptă interminabilă sau o relație mamă-fiică? Niciodată nu vom ști cu exactitate dacă se aplică doar unul sau mai multe dintre aceste principii. Totuși, se pot depune eforturi din ambele părți pentru a împăca persoana aflată la mijloc – fiul, respectiv partenerul de viață.

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Fiecare persoană în parte îşi doreşte să se simtă iubită în felul său. Uneori, poate nu ştii să îţi arăţi afecţiunea faţă de partener, motiv pentru care se poate simţi neglijat. Află care este cea mai bună cale spre inima sa şi cum trebuie să îl tratezi,

articol de știri Citeste mai mult

Aceste sfaturi te pot ajuta în relația pe care ești pe cale să o legi cu viitoarea ta soacră, în funcție de zodia ta.

Berbec


Puternică din fire, femeia Berbec este mai greu de controlat și va avea mereu un cuvânt de spus în orice situație. Dacă ești convinsă că nimeni în afară de tine nu face lucrurile mai bine și apreciezi acest gen de persoane, ai găsit stereotipul soacrei ideale pentru tine.

Taur


Atentă la detalii, grijulie și care apreciază mereu orice mic lucru pe care-l faci pentru fiul ei, aceasta va fi soacra pe care ai visat-o mereu. Încearcă să apreciezi atunci când are un punct de vedere diferit de al tău și nu-l elimina din prima.

Gemeni


O femeie mereu binedispusă, cu un simț al umorului bine dezvoltat și care alungă toți norii negri de pe cerul tău. Dacă este o femeie deschisă la orice, cu siguranță este alegerea perfectă pentru tine.

Horoscopul iubirii in zodiacul Indian

Horoscopul iubirii in zodiacul Indian

Zodiacul Indian este plin de semnificatii. Citeste horoscopul iubirii pentru zodia ta! Afla ce zodie iti corespunde in horoscopul indian si vezi ce personalitate ascunzi dragoste!

articol de știri Citeste mai mult