Horoscop 2019 - Gemeni - Dragoste, cuplu, prietenie

În acest an, relaţiile de lungă durată, dar mai ales căsătoriile, ar putea să aibă parte de cele mai multe provocări, care ţin, cel mai probabil, de cât de conectaţi sunt cei doi parteneri la nivel emoţional. Aşadar, dacă între tine şi persoana iubită este o competiţie mai mult decât o colaborare, se prea poate ca lucrurile să evolueze prost.

În primul trimestru al lui 2019, s-ar părea că atmsofera din relaţia voastră este una destul de liniştită, dar este caracteristică unei acalmii mai mult decât unei armonii reale. Lucraţi aşadar la comunicare, aveţi mai multe discuţii de substanţă unul cu celălalt şi încercaţi să nu vă ascundeţi nimic. Doar aşa nu o să vă sabotaţi reciproc.

Calități surprinzătoare ale zodiilor și încă necunoscute ție

Calități surprinzătoare ale zodiilor și încă necunoscute ție

Dacă printre activitățile tale de dimineață se numără cu sfințenie citirea horoscopului, este clar că ești o fană a astrologiei. Probabil că încă din școala primară ai aflat care sunt trăsăturile atribuite zodiei tale și deja ți le-ai însușit, asumat și l

articol de știri Citeste mai mult

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din a doua jumătatea a lui aprilie încolo, se prea poate ca relaţia ta cu partenerul să înregistreze unele complicaţii, cel mai probabil din cauza faptului că echilibrul de forţe dintre voi este unul precar. Poate n-ar fi rău ca, în aceste luni, să clarificaţi şi confuziile cu privire la banii deţinuţi la comun.

În al treilea trimestru al lui 2019, în special începând din august, lucrurile revin pe făgaşul normal între tine şi persoana iubită, dar s-ar putea să mai apară divergenţe nottabile până în septembrie, când, cel mai probabil, luaţi măsuri serioase pentru a le preveni. Puteţi începe, de exemplu, prin a renunţa la unele prejudecăţi şi la orgoliu.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din decembrie încolo, relaţia cu partenerul poate trece la un alt nivel, fie pentru că găsiţi forţa de a vă face unele destăinuiri care vă apropie şi mai mult, fie pentru că legaţi şi un parteneriat profesional, semn că relaţia voastră avansează pe alte planuri. Nu încuraţi însă oalele.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, viaţa sentimentală, cu atât mai mult dacă eşti implicat/ă într-o relaţie deja consacrată, s-ar putea să necesite multă atenţie din partea ta şi eforturi multe pentru ca lucrurile să evolueze în direcţia cea bună. Cu toate acestea, cert e că dacă ţii la persoana de lângă tine, nicio măsură nu va fi prea dificilă.

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Simtul observatiei te ajuta sa iei mereu deciziile corecte, ori preferi sa te bazezi doar pe informatiile concrete? Afla totul despre zodia ta si puterea intuitiei:

articol de știri Citeste mai mult

Horoscop 2019 - Rac - Dragoste, cuplu, prietenie

Acest sector de viaţă se află printre cele mai active de anul acesta, indiciu cum că încă mai ai de tras pe acest plan pentru ca lucrurile să evolueze într-o direcţie mai liniştită. Important este să ştii că acolo unde este zbucium, există şi posibilitatea de a creşte, iar dacă relaţia cu partenerul nu a înregistrat progrese prea mari, acum sigur o va face.

În primul trimestru al anului, intră în atenţia astrelor, în prima parte a lui ianuarie, viaţa ta sentimentală, dar nu iese cu nimic în evidenţă, semn că lucrurile se desfăşoară normal. În a doua jumătate a lui februarie şi în martie, se întrevăd progrese pe plan social, unde s-ar putea să cunoşti oameni noi care vor aduce un suflu nou în viaţa ta.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate să apară unele sincope în viaţa ta de cuplu, poate chiar nişte pauze sau doar unele distanţări, semn că se cere reevaluată relaţia în care te afli, cu atât mai mult dacă are deja câţiva ani la activ. Cauza nu este încă pierdută, dar cu toate acestea, trebuie să luaţi măsuri.

În al treilea trimestru al anului, în special din a doua jumătate a lui septembrie încolo, lucrurile încep să reintre uşor-uşor pe făgaşul normal în cuplu, indiciu cum că treptat vă daţi seama unde staţi şi ce aţi putea face pentru a deschide un nou capitol în relaţia voastră. Provocări mai apar, dar începeţi să vedeţi luminiţa de la capătul tunelului.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în noiembrie, nu se arată o perioadă prea bună în raport cu persoana iubită şi nici mult noroc în peisajul amoros al nativilor acestui semn care se află încă în căutarea marii iubiri. Nu trebuie să abandonaţi orice speranţă, ci doar să nu vă puneţi prea mari speranţe în intervenţii benefice de la astre.

După cum se poate vedea în paragrafele de mai sus, lucrurile evoluează lent, dar sigur spre o oarecare stare de stabilitate în cuplu. Dar pentru a ajunge la acest mult râvnit, mai sunt multe provocări de trecut şi probe de depăşit de voi ca relaţie. Dacă nu reuşiţi, nu dispera: înseamnă că era doar o lecţie pentru a-ţi da seama ce-ţi doreşti.